Reese Witherspoon büszkén pózolt a fiával: a 20 éves Deacon egyre jóképűbb lesz!

2024. augusztus 09.
Reese Witherspoon nem egyedül érkezett a Vészjelzés című film premierjére, ugyanis elkísérte a fia, Deacon is, aki egyre sármosabb lesz!
Reese Witherspoon a fiával érkezett a Vészjelzés premierjére

A 48 éves Witherspoon augusztus 8-án, csütörtökön részt vett a sztároktól hemzsegő Vészjelzés premierjén a fiával, a 20 éves Deacon Phillippe-pel. Witherspoon jól ismeri a film rendezőjét, Zoë Kravitzet, hiszen együtt szerepeltek a Hatalmas kis hazugságokban.

A Morning Show sztárja igazán sikkes volt, mint mindig: egy nagyon szolid, fekete blúzt és hozzáillő széles szárú nadrágot viselt az eseményen. Reese Witherspoon fia lezserebb viseletet választott egy kék ingpólóval, fehér nadrággal és tornacipővel. Anya és fia annyira hasonlítanak, hogy le sem tagadhatnák egymást!

Reese Witherspoon és fia, Deacon Phillippe a Vészjelzés premierjén

Reese Witherspoon és fia, Deacon Phillippe a Vészjelzés premierjén

A Vészjelzés, aminek premierjén megjelent Reese Witherspoon, augusztus 22-én kerül a mozikba hazánkban. A krimi-thrillerben a pincérnőt, akit Naomie Ackie alakít, meghívja magához a szigetére egy gazdag és híres techmogul (Channing Tatum). Olyan az egész, mint egy álomnyaralás vad bulikkal, de aztán valami mégis megváltozik és furcsa dolgok történnek, ami miatt szép lassan rémálommá válik az utazás.

Januárban Deacon egy másik nagy eseményre is elkísérte Reese Witherspoont – a 2024-es Golden Globe-ra. Az anya-fia páros rengeteg elismerést zsebelt be aznap, Deacon pedig később egy interjúban elárulta: „Ez az első Golden Globe-om, és az első díjátadóm.”

Deacon Philippe a színésznő korábbi, Ryan Phillippe amerikai színésszel kötött házasságából született. Lányuk, Ava születése után a pár 2006-ban elvált. Reese Witherspoon fia ígéretes zenei tehetség, a New Earth című albuma komoly elismeréseket zsebelt be.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés

Forrás: People, Fotók: Getty Images