Richard Gere nem fogta vissza magát a vörös szőnyegen: majd’ felfalta gyönyörű feleségét

2024. szeptember 03.
A 75 éves Richard Gere a jóképű fiával és a lélegzetelállítóan szép feleségével vonult be a Velencei Filmfesztiválra. A színész annyira imádja feleségét, hogy nem tudta megállni, hogy ne adjon neki egy forró csókot.
Velencei Filmfesztivál: Richard Gere megcsókolta a feleségét

Augusztus 28-a óta tart a Velencei Filmfesztivál, és még mindig újabb és újabb sztárok érkeznek a nívós eseményre.

A 75 éves Richard Gere is befutott, méghozzá nem egyedül! Csatlakozott hozzá a 41 éves felesége, Alejandra Silva is. A hollywoodi színészt annyira letaglózta felesége szépsége Brad Pitt és George Clooney új filmjének, a Két magányos farkasnak a premierjén, hogy még le is borult előtte!

De ezt még tovább tudta fokozni Richard Gere azzal, hogy utána felállt és a kamerák kereszttüzében szenvedélyesen megcsókolta Alejandra Silvát. Szóval kétség sem fér ahhoz, hogy a színész igazán szerelmes és ezt boldogan megosztja a világgal!

Richard Gere szenvedélytől fűtve csókolta meg feleségét a Velencei Filmfesztiválon

Richard Gere szenvedélytől fűtve csókolta meg feleségét a Velencei Filmfesztiválon

Tény, hogy Richard Gere felesége mesésen nézett ki a Velencei Filmfesztiválon, a görög stílusú fehér ruhájában, megvillantva hosszú lábait. A klasszikus szmokingot viselő férjének sem lehet oka a panaszra, hiszen még mindig fantasztikus formában van! A pár 2018-ban házasodott össze és két közös fiuk született: az 5 éves Alexander és a 4 éves James.

Ám Richard Gere nemcsak a feleségével érkezett a Velencei Filmfesztiválra, ugyanis velük tartott a 24 éves fia, Homer is, aki Gere első feleségétől, Carey Lowell modelltől született. Ő és Carey 2002-ben házasodtak össze, de 11 év házasság után 2013-ban elváltak. Apáról és fiáról közös kép is készült és egy valami biztosnak látszik: Homerért is rajongani fognak a nők, ahogy híres édesapjáért is.

Richard Gere a feleségével és a fiával a Velencei Filmfesztiválon

Richard Gere a feleségével és a fiával a Velencei Filmfesztiválon

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images