Rá sem lehet ismerni Reese Witherspoon lányára: nem hasonlít már édesanyjára

2024. szeptember 06.
Reese Witherspoon lányának hosszú évek óta szőke tincsei voltak, akárcsak híres édesanyjának, és amikor együtt pózoltak, olyanok voltak, mint két tojás. Most viszont alig lehet ráismerni Ava Phillippe-re.
Reese Witherspoon lánya búcsút intett szőke hajának

Az internet imádja Reese Witherspoon anya-lánya fotóit, amiket megoszt az Instagramon, vagy amikor a vörös szőnyeges eseményeken lencsevégre kapják őket. Dr. Szöszi és lánya le sem tagadhatnák egymást, olyan nagy a hasonlóság közöttük!

Ám a 24 éves Ava Phillippe egy sokkoló új frizurával debütált csütörtökön New Yorkban. Fiatalos, szőke haját szexi sötétbarnára festette.

Reese Witherspoon lánya egy fekete ruhában kápráztatta el a jelenlévőket a New York-i divathéten a Bulgari Studio buliján, amit a The Refinery At Dominóban tartottak. Miniruhája hosszú ujjú volt, az egyik oldalán stílusos áttetsző ujjal. Fekete magas sarkúval és ezüst táskával egészítette ki megjelenését.

Reese Witherspoon lánya búcsút intett szőke hajának

Reese Witherspoon lánya búcsút intett szőke hajának

Reese Witherspoon és volt férje, Ryan Phillippe is csatlakoztak Avához a Bulgari rendezvényen, akárcsak Naomi Campbell és Anna Wintour.

Bár Ava mosolyog a friss fotóján, a családot nemrég fájdalmas tragédia érte, ugyanis elpusztult a 14 éves a kutyájuk. Reese Witherspoon lánya megosztott egy imádni való fotót a csokoládészínű labradorról és azt írta: „14 és fél év tiszta szeretet és állandó farokcsóválás. Munkája a „család kedvence” volt, és ő kiválóan teljesítette. Köszi, Hanky, hogy emlékeztetsz minket arra, hogy minden nap a legjobb nap.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ava (@avaphillippe) által megosztott bejegyzés

Ugyanakkor örömteli események is történnek a család életében, ugyanis egyre biztosabb, hogy Reese Witherspoon újra szerelmes. A 48 éves színésznőt egyre többször látják az 56 éves pénzügyi szakember, Oliver Haarmann társaságában. Egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés a színésznő képviselőitől az új párkapcsolatot illetően, de amikor együtt vannak, a Hatalmas kis hazugságok sztárja szemmel láthatóan úszik a boldogságban.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images