Nicole Kidman teljesen összetört: tragikus hirtelenséggel hunyt el az édesanyja

2024. szeptember 11.
Lesújtó hírt kapott Nicole Kidman, ami miatt azonnal otthagyta a Velencei Filmfesztivált és a neki ítélt díjat sem vette át. A színésznő édesanyja váratlanul meghalt.
Nicole Kidman teljesen összetört: meghalt az édesanyja

Nicole Kidman nem jelent meg a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon a Babygirl című film premierjén szeptember 10-én, kedden, azok után, hogy megtudta, meghalt az édesanyja, Janelle Ann Kidman.

A torontói premier alatt a film rendezője, Halina Reijn magyarázta meg Nicole Kidman távollétét. „Most jöttünk vissza Velencéből, ahol a filmünk világpremierjét tartottuk, és nagyon érzelmes élmény volt, ahogy azt olvashattad, mert Nicole Kidman éppen elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat” – mondta Reijn a jelenlévőknek.

„Sajnos közvetlenül azelőtt, hogy felment volna a színpadra átvenni a díjat, szomorúan értesült édesanyja haláláról, és a családjához kellett rohannia, és ezért nincs itt velünk ma este. De szerette volna, ha mindenki tudja, hogy mennyire izgatott volt ezen a napon” – folytatta a rendező.

Nicole Kidman teljesen összetört: tragikus hirtelenséggel hunyt el az édesanyja

Nicole Kidman teljesen összetört: tragikus hirtelenséggel hunyt el az édesanyja

A hétvégén a Velencei Filmfesztiválon az 57 éves Nicole Kidmant a legjobb színésznő díjával jutalmazták alakításáért, és bár nem lehetett jelen a díjátadón, a távollétében nyilatkozatot küldött: „Sokkos állapotban vagyok, és a családomhoz kell mennem, de ez a díj neki szól. Ő formált engem, irányított és ő alkotott” – folytatta a rendező Nicole Kidman nyilatkozatát olvasva. „Az élet és a művészet ütközése szívszorító, és az én szívem is összetört.”

Nicole Kidman képviselője is megerősítette Janelle halálát, és azt mondta, hogy „a család összetört, és jelenleg a magánéletük tiszteletben tartását kérik.”

Nicole Kidman új filmje, a Babygirl december 25-én került a mozikba az Egyesült Államokban.

Forrás: People, Fotó: Getty Images