Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb 2024 őszén a horoszkóp szerint

2024. szeptember 17.
Áttöréseket és váratlan eseményeket hoz az idei ősz az asztrológia szerint. 3 csillagjegy viszont örülhet, mert számukra hihetetlenül szerencsésen alakulnak a következő hónapok. Mutatjuk a mázlistákat!
2024 ősz: ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb
  • A napfogyatkozás, a Mars retrográd és a Merkúr retrográd időszaka miatt ez az ősz a mélyreható változások időszakának ígérkezik.
  • A kaotikus tranzitok mellett áldások is várnak a zodiákus tagjaira.
  • A 2024-es őszi horoszkóp szerint 3 csillagjegy nagyon szerencsésnek érezheti majd magát.

Szeptember 30-án a Merkúr a Mérleg jegyében kapcsolódik a Naphoz egy Merkúr kazimiben, és ez tökéletes lehetőséget ad a fontos döntések meghozatalához és komoly beszélgetések megejtéséhez. Közben megtapasztaljuk a Mérleg, a Skorpió és a Nyilas energiákat is, amik szintén jelentős befolyással lehetnek ránk a horoszkóp szerint.

Mely 3 csillagjegy mondhatja magát a legszerencsésebbnek 2024 őszén a horoszkóp szerint?

1. Mérleg (Szeptember 23. – Október 23.)

A Mérlegeknek szerencséjük lesz idén ősszel. Szeptember 23-ig a Vénusz áthalad a csillagjegyükön, ami az uralkodó bolygójuk. Ezért a szerelem bolygója a Mérlegeket bőségesen megáldja. A szerencséjük azonban a szezonjuknak is köszönhető.

Az őszi napéjegyenlőségtől, 2024. szeptember 23-tól kezdve október 23-ig tart a Mérleg szezon. Ebben az időszakban a jegy szülöttei tudatos növekedést tapasztalnak, miközben a sugárzó Nap áthalad rajtuk. Önbizalmuk fényesen ragyog a születésnapi szezonban, új fejezeteket hozva az életükben a horoszkóp szerint.

2. Skorpió (Október 24. – November 22.)

A Skorpió csillagjegyek idén ősszel elemükben érzik majd magukat. Ez természetesen a születésnapi szezonjuknak is köszönhető. A Skorpió szezon október 24-én kezdődik, és 2024. november 22-ig tart. Ahogy a Nap áthalad a jegyükön, fokozott magabiztosság, karizma és optimizmus jellemzi őket.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a Skorpiók víz jegyűek és erőteljesen befolyásolja őket az ösztönük, ami a szezonjukban még erősebb lehet. A Skorpiók idén ősszel készen állnak a teljes átalakulásukra, hogy levetkőzzék régi önmagukat, megmutatva az új oldalukat.

3. Nyilas (November 23. – December 21.)

November 23-án kezdődik a Nyilas szezon, ami egészen a december 21-i téli napfordulóig tart. Az őszi szezont lezárva ez a tűz jegy készen áll arra, hogy befogadja azt a sok-sok áldást és lehetőséget, ami ebben az időszakban vár rá.

Mások elismerésben részesíthetik és ajándékokkal, valamint ajánlatokkal halmozhatják el ezt a csillagjegyet. Életük minden területén a reflektorfénybe kerülnek és ennek számos pozitív következményét tapasztalhatják meg.

Forrás: Yahoo Fotó: Getty Images