A Nyilas csillagjegy 3 legszerethetőbb tulajdonsága

2021. november 03.
Akármennyire is szeretnénk, a Nyilast nem nevezhetjük túl következetes csillagjegynek, cserébe viszont nagyon szórakoztató és nyitott, így igazán különleges kapcsolatokat építhet ki azokkal, akikkel egy húron pendül.

A Nyilas egyik sajátossága, hogy megválogatja, kit enged közel magához – aki átmegy ezen a rostán, értékes barátot vagy társat nyerhet, aki viszont nem nyeri el a szimpátiáját, szinte biztos, hogy hiába futja a köröket. A Nyilas tehát nem akar mindenki barátja lenni, bőven beéri azokkal, akiket arra érdemesnek tart. Mások véleménye sem nyom nála sokat a latban, soha nem azt nézi, hogy mit mondanak róla, hanem azt, hogy ki mondja – ezt mindannyiunknak el kellene tanulni tőle!

A Nyilas csillagjegy 3 legnagyszerűbb tulajdonsága

1. A Nyilas optimizmusa ragadós

A Nyilas mindig pozitívan tekint a jövőbe, és igyekszik meglátni a jót minden helyzetben. Optimizmusa és humora nemcsak saját magának segít abban, hogy könnyebben vegye az akadályokat, hanem a környezetében élőkre is kedvezően hat. Barátait, családtagjait lelkesen bátorítja, ugyanúgy hisz az álmaikban, mintha az ő fejéből pattantak volna ki. Tudni kell a Nyilasról, hogy egyenes és korrekt jellem, ezért sosem rejti véka alá azt sem, ha valami nem tetszik neki. Van, hogy az érzéseiről nehezebben vagy kevésbé egyértelműen beszél, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem érzékeny és érzelmes típus, sőt! Az esetleges összezördüléseken könnyen túlteszi magát, és fátylat borít a múltra, nem is érti, mások hogy képesek annyit problémázni korábbi sérelmeiken.

2. A Nyilas humora semmihez sem fogható

A kíváncsi és nyitott gondolkodású Nyilas esze vág, mint a borotva, aminek többek között sajátos humorát is köszönheti. Való igaz, hogy erre nem mindenki vevő, de ennek oka sokszor az, hogy nem mindenki tud lépést tartani a Nyilas gyors észjárásával. Fontos tudni, hogy ha indulatai magával ragadják, hajlamos lehet más kárára viccelni vagy cinikus megjegyzést tenni – ha ez éppen veled történik meg, lehet, hogy sovány vigasz, de jó, ha tudod, hogy saját magával szemben is magasra teszi a mércét, és ha a helyzet úgy kívánja, önkritikát is gyakorol. A humora átsegíti a nehézségeken, sőt másokat is képes kizökkenteni a lelki mélypontokról pusztán azzal, hogy teret enged vicces megnyilvánulásainak.

A Nyilas csillagjegy 3 legnagyszerűbb tulajdonsága

3. A Nyilas imád az élet nagy kérdésein elmélkedni

Lehet, hogy első ránézésre nehezen hiszed el a Nyilasról, pedig igaz, hogy szeret lelkizni és filozofálni, az élet nagy kérdésein merengeni és arról diskurzust folytatni. A Nyilasban az a nagyszerű, hogy elfogadja azt is, ha más nem pont úgy tekint a világra, ahogy ő, és nyitottan fogadja mások nézeteit ezért kivételesen jó, mély beszélgetésekben lehet részed, ha jó pillanatban ültök le. A Nyilasnak lételeme a nagy kérdésekre adott válaszok felkutatása, szeret újat tanulni és a már meglévő tapasztalatait továbbadni. Barátságos és játékos természetének köszönhetően a gyerekekkel is remekül szót ért és egyenrangú félként tekint rájuk, ezért velük is biztos alapokon nyugvó, tartalmas kapcsolatot alakíthat ki.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?