Harry herceg visszatér Nagy-Britanniába, de Meghan nélkül

2024. szeptember 18.
Harry herceg egy díjátadóra utazik az Egyesült Királyságba, de egyedül, felesége nélkül érkezik.
Harry herceg viszatér

Harry herceg szeptember végén ismét Nagy-Britanniába utazik, hogy részt vegyen egy jótékonysági eseményen Londonban. A hírek szerint a sussexi herceg a WellChild-díj-átadón lesz jelen, amelynek már 16 éve a patrónusa. Ez az egyike azon kevés brit szervezetnek, amelyhez Harry hű maradt, miután hatalmas feszültséget szítva úgy döntött, hogy kilép a királyi család kötelezettségeiből, feleségével pedig az Egyesült Államokba költözött.

Harry herceg és Meghan Markle legutóbbi közös útjukat augusztusban tették Kolumbiába, de a hírek szerint ezúttal Meghan nem tart férjével Angliába. Egyes források szerint Meghan kijelentette, hogy soha nem tér vissza az Egyesült Királyságba, és amikor legutóbb Nagy-Britanniában járt, úgy döntött, hogy még csak el sem hagyja a repülőteret.

Harry herceg Meghan Markle nélkül tér vissza Nagy-Brittanniába

Harry herceg Meghan Markle nélkül tér vissza Nagy-Brittanniába

A WellChild-díj-átadó Harry herceg életének fontos eseménye, hiszen ez az alkalom a súlyosan beteg gyermekek és családjuk, valamint gondozóik előtt tiszteleg. A jótékonysági eseménynek az évek során mindvégig kiemelt szerepe volt a herceg életében, aki ezúttal is személyesen találkozik minden díjazottal és családjukkal a rendezvény előtt.

A herceg azok után tér vissza az Egyesült Királyságba, hogy a közelmúltban a brit királyi család hivatalos közösségi oldalán születésnapi üdvözletet kapott 40. születésnapja alkalmából. A családi jókívánság mellett Vilmos herceg és Katalin hercegné is külön gratuláltak Harrynek, ami sokak szerint egy újabb lépés lehet a családi viszály elsimítása felé.

Forrás: DailyMail, Fotók: GettyImages