Harry herceg a királyi család díszvendégeként térhet vissza az Egyesült Királyságba

2024. május 06.
Harry herceg ezen a héten hazatér az Egyesült Királyságba, és egy királyi szakértő szerint rokonainak biztosítania kell, hogy díszvendégnek érezze magát.
Harry herceg a királyi család díszvendégeként térhet vissza az Egyesült Királyságba

Harry herceg ezen a héten visszatér az Egyesült Királyságba, és egy királyi szakértő szerint a királyi családnak inkább közelednie kellene a herceghez ahelyett, hogy arra sarkallnák, hogy távol tartsa magát a legközelebbi rokonaitól. Mark Dolan szerint ugyanis a sussexi herceget igazán megilletné, hogy meleg fogadtatásban részesüljön otthonában.

Harry herceg kapcsolata csúnyán megszakadt a családjával, amelynek több kiváltó oka is volt, amit többek között a Spare című emlékiratában is részletezett. Mivel azonban azt tervezi, hogy visszatér az Egyesült Királyságba az Invictus Games 10. jubileumi rendezvényére, a királyi szakértő szerint a családnak gondoskodnia kell arról, hogy díszvendégnek érezhesse magát.

Harry felesége, Meghan Markle és két gyerekük, Archie és Lilibet nélkül utazik haza. Egyelőre még az sem világos, hogy találkozik-e a királyi családdal, de Mark Dolan szerint nem lenne jó, ha a rokonai elmulasztanák az alkalmat a békülésre. „Szerintem helytelen, hogy Harry nem a Buckingham-palotában száll meg a családjával… a többi szálláslehetősége nem túl jó” – mondta a GB Newsnak adott nyilatkozatában.

A szakértő úgy fogalmazott, hogy a királyi családnak meg kell találnia a visszautat Harryhez, amikor hazatér. Dolan hozzátette: „Szerintem a családokban és a barátságokban is meg kell bocsátani. Szerintem Harrynek a Buckingham-palotában kellene maradnia.” Dolan egyúttal azonban azzal is megvádolta Meghant, hogy 2020-ban megtervezte a a királyi családból való kilépésüket, ráadásul az egykori színésznőt mostanában sokat kritizálták amiatt, hogy nem utazik férjével együtt az Egyesült Királyságba.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images