Harry herceget boldogan ölelte magához rég látott családja – friss fotók!

2024. május 10.
Harry herceg továbbra sem találkozott Károly királlyal és Vilmos herceggel. Ennek ellenére a sussexi herceg láthatóan nagyon izgatott volt, ugyanis láthatta édesanyja, Diana hercegné családját.
Harry újraegyesült Diana hercegné családjával

Harry herceg pár napja az Egyesült Királyságban tartózkodik, azonban a sussexi herceg továbbra sem találkozott édesapjával, Károly királlyal és testvérével, Vilmos herceggel. Ennek ellenére a herceget láthatóan kárpótolta az, hogy ismét láthatta Diana hercegné családját. 

Az Invictus Játékok ünnepségén Harry láthatóan nagyon izgatott volt, hogy találkozhat édesanyja családjának tagjaival. A felvételen jól látszik, ahogy a sussexi herceg szorosan átöleli nagybátyját, Earl Spencert és nagynénjét, Lady Jane Fellowest. A család ugyanis szintén részt vett a szerdai eseményen, amely a királyi család által alapított jótékonysági szervezet 10. évfordulóját ünnepelte. 

Annak ellenére, hogy Károly király és Vilmos herceg sem látta a herceget, amióta Londonban tartózkodik, egy forrás szerint Harry továbbra is reménykedik és hisz abban, hogy hamarosan újra találkoznak. 

„Harry számára fontos a család. Függetlenül attól, hogy a család melyik oldaláról van szó.”

Harry nagynénjén és nagybátyján kívül a herceg unokatestvéreit, Lara Spencert, Louis Spencert, George McCorquodale-t is felfedezték a Szent Pál-székesegyházban. Az ünnepség után Diana családja csatlakozott Sussex hercegéhez az istentiszteleten. Pár kilométerrel arrébb pedig Károly király az év első kerti partiját adta a Buckingham-palotában.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images