Weisz Fanni elárulta, mikorra várja kisfia születését

2024. szeptember 18.
Weisz Fanni ma ünnepli születésnapját, és elárulta, hogy a következő ünnepet már gyermekével tölthetik. Kiderült, már igencsak terhessége végéhez közeledik a gyönyörű modell.
Weisz Fanni szülés

Alig néhány hónapja, hogy bombaként robbant a hír: Weisz Fanninak megkérte a kezét párja, sőt a boldogság megkoronázásaként első gyermeküket várják. A gyönyörű modell februárban adta hírül egy sokat sejtető, fekete-fehér fotón, hogy újra rátalált a szerelem Hajmási Péterrel való szakításuk után. Ezt követően pedig hirtelen felgyorsultak az események.

„A hír igaz! Mindkettő! Igen, eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan. 16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek, ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem, ez a terv most megvalósulni látszik. Próbálom óvni a magánéletem, de veletek azért egy-két fontosabb, szívemhez közel álló részletet szeretnék megosztani” – írta az Instagram-oldalán júniusban Weisz Fanni rajongóinak nem sokkal azután, hogy közös nyaralásuk fotóján megmutatta közösségi oldalán szerelmét is.

Júliusban már az is kiderült, hogy a boldog pár kisfiút vár, néhány nappal ezelőtt pedig Weisz Fanni azt is megmutatta, milyen hatalmasra nőtt már babapocakja az elmúlt hetek alatt. És bár azt továbbra sem tudni, hogy pontosan mikorra várják gyermekük érkezését, most már annyi biztos, hogy a kicsi még az idei évben megszületik. A modell ugyanis születésnapját ünnepelve elárulta, hogy a legnagyobb ajándék számára a hamarosan érkező baba.

„Végre eljött az a pillanat, hogy a születésnapomon babát várok. A mai nap ezért az eddigi legkülönlegesebb szülinapom. A 32. évem legnagyobb ajándéka, hogy anya lehetek. Karácsonykor már a kis angyalkámmal együtt örülhetünk az év legszebb ünnepének” – árulta el fotója mellett, melyet IDE KATTINTVA tudsz megtekinteni.

Forrás: Instagram, Fotó: Marie Claire-archívum