Horváth Tamás előtte-utána fotókon mutatta meg, hogyan alakult át a teste a Sztárboxnak köszönhetően

2024. szeptember 23.
Tegnap ismét ringbe szálltak a hírességek a Sztárbox legújabb részében. Bár Horváth Tamás mérkőzésére jövő hétig még várni kell, az énekes egy látványos posztban megmutatta rajongóinak, hogyan alakította át a testét az elmúlt hónapok rendszeres edzése.
Horváth Tamás Sztárbox

A Sztárbox 2024-es évadának harmadik adásában a női pehelysúly kategóriájában Földes Eszter és Lola lépett először a ringbe. A kiegyenlített összecsapás végén Lola kezét emelte a bíró a magasba pontozás alapján.

A Sztárbox második mérkőzésén a férfi nehézsúly kategóriában Mészáros András és Czutor Zoli léptek a ringbe. A zenész edzői az első menet vége előtt bedobták a törölközőt, így technikai KO-val Mészáros András jutott tovább.

Utoljára Shane Tusup és Torghelle Sándor lépett a Sztárbox ringjébe a férfi középsúly kategóriában. Torghelle Sándor hamar felülkerekedett az edzőn, és végül már az első menetben, a harmadik rászámolás után technikai KO-val megnyerte a mérkőzést.

Horváth Tamás csak jövő vasárnap fog ringbe szállni, az énekes azonban egy friss posztjában úgy fogalmazott, hogy ő már győzött. A Sztárboxnak és az edzéseknek köszönhetően ugyanis összesen 22 kilótól tudott az elmúlt hónapokban megszabadulni.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Horváth Tamás (@horvathtomi) által megosztott bejegyzés

 „Több mint 22 kilótól szabadultam meg a 7 hónap alatt. A boksz és a mozgás az életem részévé vált, megszerettem a sportolást. Sőt! Aligvárom, hogy újra a bokszteremben legyek! Hálás vagyok a műsornak és még hálásabb az edzőmnek, hogy megmutatta milyen fantasztikus sport az ökölvívás. Vasárnap este eljön a pillanat amire az elmúlt 7 hónapban készültünk. Erős lélek mint az acél” – írta Horváth Tamás, miközben megosztott egy előtte-utána képet is a nagy átalakulásáról.

Fotó: Central Archív