Molnár Áron felhívta a Sztárbox adásában súlyosan sérült Rácz Jenőt – ezt mondta neki

2023. december 14.
A mérkőzés után Rácz Jenő nem érezte jelét, hogy bármi komoly gond történt volna, ahogy telt az idő, nem érezte jól magát, így orvoshoz fordult.

Rácz Jenő és Molnár Áron vasárnap este mérték össze erejüket és tudásukat az RTL Sztárbox című műsorában. A mérkőzés után Rácz Jenő nem érezte jelét, hogy bármi komoly gond történt volna, ahogy telt az idő, nem érezte jól magát, így orvoshoz fordult. Kiderült, hogy valójában igen súlyos sérülést szenvedett a ringben, eltört egy arccsontja, egy ideg pedig a elmozdult a helyéről. Szerencsére egyelőre úgy tűnik, műteni nem kell. 

„A törés egy nagyon vékony csonton történt, így 2-3 héten belül összeforr, a duzzanat pedig pár nap alatt jobb lesz. Holnap szerencsére megyünk nyaralni, úgyhogy lesz időm kipihenni magamat… Ezért is volt számomra fontos, hogy megelőző vizsgálatokat végezzünk, hogy nehogy ott legyen majd baj egy szigeten a semmi közepén. A sportban benne van a sérülés kockázata, bármilyet is végzünk. Köszönöm nektek az aggódást és a kedves szavakat. Legyen mindenkinek boldog karácsonya” – írta a közösségi médiában Rácz. 

Rácz Jenőt felhívta Molnár Áron

Ellenfele, Molnár Áron amint megtudta a hírt, rögtön felhívta a séfet: 

„Mielőbbi gyógyulást kívánok Rácz Jenőnek. Már reggel beszéltünk is telefonon, hogy hogy van. Sajnálom a történteket, de ahogy Jenő is mondta, ilyen a boksz” – írta Molnár Áron az alábbi kép mellé: 

Fotó: Marie Claire-archívum