György herceg egy elképesztő luxusnyaraláson töltötte a születésnapját

2024. szeptember 23.
György herceg rendkívül stílusosan ünnepelte hatodik születésnapját. A leendő király egy varázslatos helyen töltötte a nagy napot a családja társaságában.
György herceg születésnapja

A hercegi gyerekek – György herceg, Sarolta hercegnő, és Lajos herceg – születésnapját a nyilvánosságban minden évben egy frissen készült fotóval szokták megünnepelni. Az viszont, hogy a hercegi család a kulisszák mögött hogyan is tölti a nagy napot, általában titokban szokott maradni.

Most azonban mégis kitudódott néhány izgalmas részlet György herceg hatodik születésnapjáról 2019-ből. Az információk szerint a kis György egy elképesztő, herceghez tökéletesen illő helyen töltötte abban az évben a szülinapját. Az év júliusában a walesi család ugyanis egy fantasztikus luxusvillában szállt meg a karibi Mustique-szigeten, Katalin hercegné szüleivel, Carole és Michael Middletonnal együtt. Információk szerint a kéthetes nyaralásuk körülbelül 57 000 fontba került.

A Mustiqe egy privát sziget, ami egy magáncég, a Mustique Company tulajdona. Ez a vállalkozás adja bérbe, illetve adja el a villákat a szigeten. 

György herceg egy elképesztő luxusnyaraláson töltötte a születésnapját

György herceg egy elképesztő luxusnyaraláson töltötte a születésnapját

György herceg egy magánszigeten nyaralt

Mustique a királyi család egyik legkedveltebb nyaralási célpontja – köszönhetően többek között annak, hogy a sziget felett repüléstilalmi zónát alakítottak ki, így a nyaralók magánszférája sokkal jobban védve van. Katalin és Vilmos először 2008-ban látogattak el a szigetre, még György herceg születése előtt, és azóta is rendszeresen visszatérnek.

A The Sun szerint a királyi család 2018-ban az öt hálószobás Villa Antilles nevű luxusnyaralóban szállt meg, amelyhez komornyik, házvezetőnő és saját kert is tartozik. A villa egy hatalmas medencével is büszkélkedhet, amely az óceánra néz. Arról sajnos nincs információ, hogy a hercegi gyerekek, és különösen a születésnapos György herceg, hogyan töltötték a luxusnyaralást.

A villa egyébként 2016-ban épült, és Andrew Dunn ingatlanfejlesztő – Vilmos herceg régi cimborája – tulajdonában van. 

Mustique szigetén a magánélet védelme prioritást élvez, ezért ideális úti cél Vilmos, Katalin és gyermekeik számára. Íratlan szabály például, hogy a fotózás tilos, és mindenki tiszteletben tartja a másik magánéletét. „Mustique nagyon exkluzív, a paparazzók egy bizonyos távolságon belül nem tartózkodhatnak a szigeten, ami megmagyarázza, hogy miért csak hosszú lencsés, szemcsés felvételeket láthatunk a királyi családról” – mondta egy bennfentes.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images