Mindenki dobott egy hátast Lékai-Kiss Ramóna új frizurájától

2024. október 08.
Maga Lékai-Kiss Ramóna is gondoskodott arról, hogy emlékezetes legyen a Sztárban sztár All Stars hétvégi műsora, ugyanis épp az élő adásban villantotta meg vadító, új frizuráját.
Lékai-Kiss Ramóna új frizurát villantott 

Szombat este már új frizurával zsűrizett Lékai-Kiss Ramóna a Sztárban sztár All Stars műsorában. A színésznő búcsút intett szőke tincseinek és rózsaszín hajra váltott, ami ráadásul tökéletesen passzolt a ruhájához is, így még drámaibb volt a megjelenése.

Lékai-Kiss Ramóna új frizurája hatalmas sikert aratott és az Instagramra kiposztolt fotójához (ITT találod) egyre csak gyűlnek a dicsérő kommentek. Volt, aki azt írta, hogy „Az új hajszín baromira jól áll”, megint más pedig azt, hogy „De jó ez a hajszín… úristen”.

Lékai-Kiss Ramóna a Sztárban sztár All Stars adása után is posztolt egy videót, amiben elárulta, hogy Kozma Norbi fodrászt illeti az elismerés a hajáért, aki színező hab segítségével érte el a mesés árnyalatot és állítólag egy mosás után le is kopik. De még az is előfordulhat, hogy Lékai-Kiss Ramóna hosszú távon megtartja új hajszínét, ugyanis elárulta, hogy Marvel-szuperhősnek érzi magát tőle. ITT tudod megnézni a videót, amiben erről mesélt.

A műsorvezetőt rendszeresen dicsérik a közösségi médiában a stílusáért és csodás alakjáért, amiért Lékai-Kiss Ramóna meg is dolgozik, de néhanapján bizony ő is elengedi magát. Nemrég a férje, Lékai Máté hamburgerevés közben kapta lencsevégre feleségét, aki előszeretettel oszt meg paparazzivideókat imádott feleségéről.

Legutóbb Lékai Máté azt mutatta meg, hogy Lékai-Kiss Ramóna pont annyira bajban van a dalszövegekkel, mint a legtöbb ember. A színésznő Adele müncheni koncertjén mulatott önfeledten, amikor észlelte, hogy férje videózza. ITT találod a videót.

Fotó: Central archív