Fény derült Károly király és Melania Trump titkos kapcsolatára – az ex-first lady leplezte le magukat

2024. október 08.
Melania Trump, a volt amerikai first lady újonnan megjelent memoárjában azt állítja, hogy régóta levelezik Károly királlyal.
Károly király és Melania Trump titok leveleznek egymással

Megjelent Melania Trump memoárja Melania címmel külföldön és máris óriási sikere van, különösen azért, mert meglepő titkokat árult el a szerző. A New York Times ismertetője szerint a volt amerikai first lady elárulta, hogy „folyamatos levelezést folytat” Károly királlyal. Bár nem derült ki, mikor kezdtek el levelezni, úgy tudni, hogy 2005-ben New Yorkban még találkoztak is.

Később, 2019-ben újra összehozta a sors az akkor még Károly herceget és Melania Trumpot, aki csatlakozott férjéhez az Egyesült Királyságban tett állami látogatása során, amikor elnök volt. Az egyesült államokbeli The Daily Beast közleménye szerint Melania Trump azt mondta, hogy „öröm volt újra kapcsolatba lépni vele”.

Károly Király és Melania Trump már 2019-ben is találkoztak

Károly Király és Melania Trump már 2019-ben is találkoztak

„Ezúttal érdekes beszélgetést folytattunk a környezetvédelem iránti mélyen gyökerező elkötelezettségéről” – tette hozzá Meliana Trump.

Ugyanakkor Donald Trump korábbi elnökről is tudni lehet, hogy üzenetet váltott Károly királlyal. A The Daily Telegraph értesülései szerint Károly király magánlevelet küldött Donald Trumpnak a júliusi pennsylvaniai kampánygyűlésen történt meghiúsult merényletet követően.

Visszatérve Donald és Melania Trump 2019-es nagy-britanniai látogatására: vegyes beszámolók születtek. Egyes források azt állítják, hogy kedvesek voltak, míg mások azt állították, hogy a néhai királynő „nagyon durvának” találta Trumpot. Egy meg nem nevezett forrás korábban azt mondta a The New York Postnak: „Az állami látogatás után beszéltem a királynővel és a királyi háztartás többi tagjával, és azt mondták, hogy igazán kedves és csodálatos vendégeknek találták őket a palotában.”

Forrás: Mirror, Fotók: Getty Images