Károly király kiesett a szerepéből – megmutatta az igazi arcát

2024. július 04.
Károly király egy pillanatra kiesett uralkodói szerepéből és olyat csinált, amire ritkán látunk példát: megmutatta az igazi arcát.
Károly király kiesett a szerepéből - megmutatta az igazi arcát

Bizony, az uralkodói család tagjai is csak emberek. Néha megesik, hogy a monarchia feje is kiesik a szerepéből. Ez történt Károly királlyal is, amikor egy pillanatra elfeledkezett magáról és megmutatta az igazi arcát.

Megkezdődött a Holyrood Week, az éves ünnep, amikor a skótok egy héten keresztül ünneplik kultúrájukat, eredményeiket és közösségüket. A nagy esemény alkalmából Károly királynak is számos feladatot kell teljesítenie, úgyhogy nem lepődnénk meg, ha néha elfáradna. Éppen ez történt vele az egyik rendezvényen, ahol a nagy szórakozás közben kicsit kiesett a karakteréből – ráadásul egy testbeszédszakértő is kielemezte őt.

A 75 éves király az elmúlt hetekben visszatért a közfeladataihoz, miközben továbbra is prosztatarákja miatt kezelik. Ismét olyan energikusnak tűnt, mint régen, és orvosi csapata szerint is nagyon biztató az év eleji diagnózisa óta elért előrehaladás. A testbeszédszakértők szerint Károly egyértelműen jól szórakozott, az eseményen meg tudta mutatni igazi arcát és boldogan vegyült el a jelenlévők között.

Darren Stanton szerint a király egyértelműen jól érezte magát és nagyon élvezte a pillanatot. Károly nyíltan beszélgetett az emberekkel, el volt ragadtatva és magabiztosság sugárzott belőle. Képes volt ellazulni és elengedni magát, még az egyik résztvevő kutyájával is játszott.

Remélhetőleg a jókedve tovább is kitart majd, ugyanis Károlynak még nem értek véget a Holyrood hetére szervezett hivatalos programjai. Részt kellett vennie egy szertartáson és egy ceremónián, de közben megtekintette a királyi díszőrséget is a palotában.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images