Lángra lobban a képernyő Dallos Bogi és Puskás Peti forró csókos fotójától

2024. október 08.
Különleges napon van túl Dallos Bogi és Puskás Peti, ugyanis az évfordulójukat ünnepelték, és nem is akárhogy! Olyan fotót osztottak meg, hogy abba belepirul az ember.
Dallos Bogi és Puskás Peti az 5. évfordulójukat ünnepelik

Le sem tagadhatná Dallos Bogi és Puskás Peti, hogy szerelmesek. 2019-ben, az X-Faktor forgatása alatt szerettek egymásba, ahol együtt zsűriztek. Nem sokkal később, az énekesnő és a The Biebers frontembere 2021 augusztusában hivatalosan is összekötötték az életüket.

2023 szeptember 7-én pedig Bogi életet adott kisfiuknak, Ábelnek, aki immár 1 éves. Dallos Bogi életében köztudottan a kisfia az első, de természetesen ettől még nyíltan vállalja azt is, hogy nem mindig könnyű az anyaság.

Hatalmas rajongótábora van Dallos Boginak és Puskás Petinek, mivel gyakran engednek bepillantást közös, családi életükbe, így aranyosabbnál aranyosabb fotókkal kápráztatják el követőiket. 

Idén Dallos Bogi egy igazán forró poszttal adta a világ tudtára, hogy az 5. évfordulójukat ünneplik Puskás Petivel. A fotón szorosan megölelik egymást az éjszakában és egy forró csók is elcsattan köztük. A kommentszekcióban csak úgy záporoznak a gratulációk és a jókívánságok.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Puskás-Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés

Tavaly is egy hasonlóan romantikus képpel és ünnepelte Dallos Bogi a szerelmüket. „Ma 4 éve, hogy egymásba szerettünk. Mennyi kaland együtt szerelmem, és még mennyi jön!” – írta akkor Dallos Bogi a posztjában.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Puskás-Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés

Akkor nem sokkal később Puskás Peti is reagált két vicces és egyben megható fotót. Az elsőn még X-Faktoros mentortársaikkal láthatóak feleségével, a másodikon viszont már házaspárként, kisfiukkal együtt szerepelnek. „Így indult 4 éve és ez lett belőle… Boldog összejövős évfordulót szerelmem, feleségem, kisfiam csodás anyukája!”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

Fotó: Central archív