Axente Vanessa fellőtte a nap legcukibb képét: egyszerűen imádni való a kislánya

2024. október 15.
Axente Vanessa legfrissebb fotója az Instagramon, amin a kislányát öleli, heves olvadozást váltott ki a rajongókból. Egyszerűen lehetetlen nem mosolyogva csodálni anyát és lányát!
Axente Vanessa cuki fotót posztolt a gyerekéről

Axente Vanessa és férje, Rahil Gupta még 2015-ben ismerkedtek meg New Yorkban. A modell saját bevallása szerint rögtön szimpatikusak lettek egymásnak. A pár 2022-ben házasodott össze Budapesten, rá két évre, 2024. augusztus 12-én megszületett az első közös gyermekük, amit az Instagram-oldalán jelentett be a magyar modell.

A 28 éves Axente Vanessa áprilisban újságolta el a terhességét. Korábban csak annyit lehetett tudni, hogy augusztusra várják első gyereküket. A világhírű magyar modell végig bepillantást engedett várandósságába, sokat posztolt gömbölyödő hasáról.

Axente Vanessa egy szuper friss fotóval kápráztatta el az internet népét. A fotón egy parkban vannak gyönyörű gyerekével, aki a Giselle Gupta nevet kapta. Amúgy is imádják a rajongók a kicsit, de amit gyakran kiemelnek vele kapcsolatban a kommentekben, az a hihetetlenül dús, sötét haja. A büszke édesanya a képen boldogan öleli magához a kislányát.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vanessa Axente (@vanessaaxente) által megosztott bejegyzés


Két fotót is posztolt Axente Vanessa, egy közelit és egy távolit. A távolin tökéletesen jól látszik, hogy bomba formában van a szülés után. Nem is olyan régen osztotta meg az örömhírt a rajongóival, hogy ismét készen áll visszatérni a sportoláshoz, a szülést követő pihenés után tovább folytatja az aktív életet. A modell számára kiemelten fontos az egészséges életmód, ennek pedig természetesen szerves része a mozgás is. Ahhoz képest, hogy nemrég adott életet a gyerekének, csodás alakja van! 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vanessa Axente (@vanessaaxente) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images