Palvin Barbi egy szál köntösben készülődik az esti Victoria’s Secret bemutatóra

2024. október 15.
Palvin Barbi bepillantást engedett a készülődésbe: hamarosan végigvonul a kifutón a Victoria's Secret angyalaként.
Palvin Barbi Victoria's Secret

A modell tegnap jelentette be a hírt, miszerint október 15-én Victoria’s Secret angyalaként fog végigvonulni a kifutón. Erről ma egy posztot ismét közzétett, amelyben izgatottan tájékoztatta rajongóit egy szál köntösben, hogy hamarosan itt az idő: indul a kifutóra.

Ahogyan azt tegnap a Victoria’s Secret hivatalos Instagram-oldala is írta, rengetegen reménykedtek benne, hogy idén ismét láthatják majd Palvin Barbit angyalszárnyakban a márka ikonikus divateseményén. A videóban nemcsak a modell, de férje, Dylan Sprouse is feltűnik egy humoros „cameo” erejéig.

A ma közzétett Instagram-posztjában láthatjuk, ahogy lelkesen beszámol a közelgő eseményről. A kommentek alapján a követői legalább ennyire izgatottan várják, hogy láthassák Palvin Barbit a lenyűgözőnek ígérkező, nagyszabású divatshow-n. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

 

A bemutatót a Victoria’s Secret több felületén élőben közvetítik október 15-én: YouTube-on, TikTokon és Instagramon is. Ha lemaradnánk, YouTube-on később is visszanézhetjük a bemutatót – ahányszor csak akarjuk.

A Victoria’s Secret legnagyobb, legnépszerűbb eseményének számított, amikor a márka angyalai, gyönyörű és népszerű modellek angyalszárnyakban vonultak végig a kifutókon. Azonban az eseménytől hat évre el kellett köszönnie a divatrajongó közönségnek. Idén azonban visszatér az ikonikus divatparádé, ami sokakat teljesen lázba hozott.

A márka divatbemutatóin ugyan több modell is felbukkant, Palvin Barbi viszont eddig az egyetlen a magyarok közül, aki a márka hivatalos modellje, ezzel olyan nagyágyúk nyomdokaiba lépve, mint Heidi Klum, Tyra Banks, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Gisele Bündchen, Adriana Lima vagy Heidi Klum.

Fotó: Getty Images