Heidi Klum újra Victoria’s Secret szárnyakban ragyog

2024. március 05.
Az 50 éves Heidi Klum újra angyalszárnyakba bújt a német Glamour kedvéért, bebizonyítva, hogy egy Victoria's Secret-modell mindig Victoria's Secret-modell marad!
Heidi Klum dögös pucérruhában vonult Miamiban

„Nahát, még mindig jók rám a szárnyaim” – ezzel a szöveggel osztotta meg Heidi Klum a német Glamour friss fotóját, amin a szupermodell újra ikonikus Victoria’s Secret angyalszárnyaiba bújt. A képek alapján mintha el sem teltek volna az évek, az 50 éves Heidi Klum épp olyan gyönyörű szárnyaiban, mint annak idején Victoria’s Secret modellként a kifutón.

Heidi Klum természetesen kizárólag fehér szettekkel viselte az ikonikus „kiegészítőt”: izgalmas dekoltázsrésszel ellátott hosszú selyemruhában, egy magas nyakú hófehér áttört miniruhában és persze egy szál fehér bikiniben is pózolt a képeken:

Heidi Klum a színfalak mögött

A még mindig csodaszép Heidi Klum még a fotózás kulisszái mögé is bepillantást engedett rajongóinak: az Instagramra posztolt Reelben a szupermodell az aprócska fehér fürdőruhában és a hatalmas, földig élő szárnyakban pózol a villogó kamera előtt – természetesen a tőle megszokott profizmussal. 

Heidi Klum szerencsére még mindig elég aktív, sőt, lányával, Lenivel is szokott közös munkát vállalni – nem olyan régen például az Instimissimi kampányában szerepeltek együtt, mindketten fehérneműben. Nem is csoda, ha a halloweeni jelmezek koronázatlan királynőjének számító Heidi Klum még mindig szívesen bújik aprócska darabokba, hiszen még 50 évesen is fantasztikus alakkal büszkélkedhet.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images