Gyönyörű gyémántgyűrűvel jegyezte el szerelmét Szoboszlai Dominik – Mutatjuk!

2024. október 17.
Özönlenek a gratulációk és jókívánságok a fiatal párnak. Közös fotójukon a lánykérés helyszínét is megmutatták.
Szoboszlai Dominik eljegyzés

Hatalmas az öröm Szoboszlai Dominik és párja életében! A brit Liverpoolban játszó, 23 éves magyar futballista eljegyezte barátnőjét, Buzsik Borkát!

Az új szerelem idén tavasszal érkezett meg a Liverpool magyar játékosának életébe, nyáron pedig már vakációjukról készült közös fotókkal igazolták a kapcsolatukról szóló korábbi találgatásokat. A focista még májusban erősítette meg, hogy valóban újra elrabolták a szívét, júliusban pedig szenvedélyes fényképet tett közzé magáról a pár, az első olyat, mellyel hivatalosan felvállalták szerelmüket.

Szoboszlai Dominik és barátnője nem tűzdelik tele közösségi oldalaikat szerelmes fényképekkel és kapcsolatuk is még viszonylag frissnek mondható, így sokakat igazán megdöbbentett a bejelentés. Fél nap alatt csaknem félmillió lájk és hatezer hozzászólás érkezett közös posztjukra. Utóbbiak között pedig szép számmal akadnak összetört szíveket ábrázoló ikonok is a női rajongók oldalairól.

A lánykérésre az Instagram alapján gyönyörű környezetben, a Four Seasons Hotelnek otthont adó Gresham-palotában került sor. Az eljegyzési gyűrű ovális gyémántja csak úgy ragyog az esti fényekben, a klasszikus és elegáns ékszer pompáját pedig a gyémánt körüli apróbb kövek teszik még teljesebbé.

Az összetört szívek mellett pedig természetesen rengeteg gratuláció is érkezett Szoboszlai Dominikék örömteli és csodás fotói alá. Marco Rossi, Csoboth Kevin, Dzsudzsák Balázs, T.Danny, Kiss Ádám, Lotfi Begi és még rengeteg sportoló, valamint híresség kívánt sok boldogságot a fiatal párnak néhány óra leforgása alatt.

Forrás: Instagram, Fotók: Instagram, GettyImages