Jennifer Lawrence a második babáját várja, új fotóján már a hasa is gömbölyödik

2024. október 21.
Jennifer Lawrence és férje, Cooke Maroney a második közös gyermeküket várják - erősítette meg a színésznő képviselője a Vogue-nak vasárnap.
Jennifer Lawrence terhes

A 34 éves színésznőt a gömbölyödő terheshasával fotózták le, amikor előző este a 40 éves  Maroneyval vacsorázni ment Los Angelesben.

A Page Six által megszerzett fotón a terhes Jennifer Lawrence egy fehér pólóban, egy vállára tekert piros pulóverben és egy alacsony derekú fekete szoknyában látható. A múlt hónapban az A-listás sztárt szintén egy piros kardigánnal látták eltakarni a pocakját egy  kiruccanás során a kaliforniai Beverly Hillsben. (A fotókat ITT tudod megnézni.)

Jennifer Lawrence-nek és férjének már van egy közös fiuk, a 2 éves Cy. A színésznő 2022 februárjában a legnagyobb titokban adott életet első gyerekének, majd az év szeptemberében a Vogue-nak adott interjújában mesélt az élményeiről.

Jennifer Lawrence a második babájával terhes

Jennifer Lawrence a második babájával terhes

Az Oscar-díjas színésznő az interjúban azt is elmondta, hogy kisfiát a férje kedvenc festőjéről, Cy Twomblyról nevezték el. Jennifer Lawrence azt mesélte, hogy úgy érezte, fia érkezésével az egész élete újrakezdődött. 

„Csak bámultam. Annyira szerelmes voltam” – emlékezett vissza Lawrence. „Az újszülöttek annyira csodálatosak. Ezek a rózsaszín, pufi, törékeny kis túlélők. Most már minden csecsemőt szeretek. A szívem teljes mértékben kitágult” – áradozott.

Jennifer Lawrence arról is őszintén beszámolt, hogy mielőtt teherbe esett volna első gyermekével, egy vetélés is átesett. Mint mondta a traumatikus eseményen egyedül esett át, amikor Montreálban él, a 20-as éveiben. 

A színésznő eddig még nem mutatta meg kisfia arcát, és nem is tervezi, hogy bemutassa a nyilvánosságnak. „Minden ösztönöm azt súgja, hogy élete hátralévő részében védjem a magánéletét, amennyire csak tudom” – mondta a Vanity Fairnek 2021-ben.

Jennifer Lawrence és a Cooke Maroney 2019-ben kötötték össze az életüket a Rhode Island-i Belcourt kúriában.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images