Jennifer Lawrence a csendes luxus megtestesítője – ezek voltak a legjobb utcai ruhái

2024. április 18.
Jennifer Lawrence-re az utóbbi időben csak úgy hivatkoznak, mint a csendes luxus megteremtője, és nem véletlen. A színésznő remekül ötvözi a sportos, de mégis elegáns kombinációkat.
Ezek voltak Jennifer Lawrence legjobb szettjei

Ha Jennifer Lawrence stílusára gondolunk, akkor talán az első szó, ami eszünkbe jutna, nem más lenne, mint az, hogy változatos. A színésznőt ugyanis már láthattuk, amint méregdrága ruhában megy a játszótérre, vagy éppen tangapapucsban érkezik a cannes-i filmfesztiválra. Az évek során olyan is megesett, hogy Jennifer totál meztelen szettben, és előnytelen ruhával sokkolta a rajongókat, máskor pedig egy bomba ruhában mutatta meg szülés utáni testét. Már a fentiekből is érződik, hogy Jennifer Lawrence stílusa kifürkészhetetlen, főleg akkor, ha egy sima utcai ruháról van szó. Az Oscar-díjas színésznő az elmúlt években a luxus off-duty stílusáról volt híres, ami magyarra fordítva annyit tesz, hogy luxust és a szabadidős ruhák ötvözetét előszeretettel viseli. Jennifer Lawrence arról vált ismertté, hogy a felső kategóriás ruhák legvisszafogottabb változatait hordta, azonban mostanában inkább a sportos kombinációk „megszállottja”. 

Az éhezők viadalának sztárját tegnap fotózták le, miközben éppen New York utcáit járta. A színésznő az elegáns és a sportos vonalat ötvözte, mégpedig meglehetősen ízlésesen. Jennifer zöld kasmírkardigánt vett fel, amelyet fehér gombok díszítettek. A szetthez egy Adidas melegítőnadrágra esett a választása, mellé pedig egy fekete, hosszú bőrkabátot húzott fel. Az összeállításhoz egy baseballsapka és Vans tornacipő társult. (A szettet itt tudod megnézni.)

Kétségtelen, hogy ezeknek a daraboknak a párosítása elsőre furcsának tűnhet, azonban bárhogy is legyen, nem tudunk azzal vitatkozni, hogy remekül áll a színésznőnek. A kevesebb néha több elvet sokszor csendes luxusként is emlegetik, amely szinte mindig jelen van Jennifer Lawrence öltözékében. Olyan darabokat hord, amelyek átlagosak, mégis jól kombinálhatóak, na meg persze mindig van bennük némi plusz is. Éppen ezért most elhoztuk Jennifer Lawrence néhány összeállítását, amelyeket az utcákon viselt. Némelyik talán még érdekesebb is, mint néhány vörös szőnyeges szettje. 

1. Jennifer Lawrence aszimmetrikus ruhája 

Jennifer Lawrence asszimmetrikus ruhája 

Jennifer Lawrence aszimmetrikus ruhája

A színésznőn még tavaly nyáron láthattuk ezt a túlméretezett szürke aszimmetrikus felsőt és a hozzáillő bő szárú nadrágot. Az összeállítást egy pántos fekete tűsarkú cipővel, egy fekete clutch táskával, fekete napszemüveggel és egy piros nyaklánccal dobta fel. Szőke tincseit pedig laza hullámokra formázta. Jennifer ekkor a No Hard Feelings sajtókörútján járt, és szinte azonnal özönlöttek az egyöntetű válaszok azzal kapcsolatban, hogy még soha nem nézett ki ennyire jól.

2. Jennifer Lawrence ikonikus utcai ruhája 

Jennifer Lawrence ikonikus utcai ruhája

Jennifer Lawrence ikonikus utcai ruhája

Talán ez volt az a pillanat, amikor Jennifer Lawrence utcai stílusával nyerte meg a 2023-as évet. A színésznő egy elegáns, réteges és enyhén bő összeállításban jelent meg New York utcáin. A vállára kötött pulóvert pedig egy földig érő vászonkabáttal párosította. 

3. Tavasz Jennifer Lawrence módra 

Tavasz Jennifer Lawrence módr

Tavasz Jennifer Lawrence módr

A tavasz beköszöntével sokan szeretnek minél színesebb ruhadarabokat választani, azonban Jennifer hű maradt saját stílusához, miközben egy kis színt is csempészett az összeállításba. Bő szabású öltönyt viselt egy neonrózsaszín pulóverrel, amit egy egyszerű teniszcipővel egészített ki. Ugyan megpróbált inkognitóban maradni, a citromsárga Ralph Lauren táska minden tekintetet magára vonzott.

4. Jennifer Lawrence őszi outfitje

Jennifer Lawrence őszi outfitje

Jennifer Lawrence őszi outfitje

A színésznő láthatóan szereti a monokróm összeállításokat, ennek ellenére néha egy kis színt is láthatunk rajta. Ilyen volt például ez a meleg őszi nap is, amikor Jennifer rövidnadrágot viselt, amelyhez mustársárga pulóvert párosított.

Forrás: Harpers Bazaar Fotó: Getty Images