Jennifer Lawrence köldökig dekoltált estélyiben tündökölt

2024. május 12.
Jennifer Lawrence káprázatosan szexi szettben érkezett a 2024-es GLAAD Media Awards eseményére május 11-én, ahol mágnesként vonzotta a tekinteteket.
jennifer-lawrence-toxikus-maszkulinitas

Még mindig imádjuk Jennifer Lawrence elegáns, egyszerű, mégis nagyon nőies stílusát, szóval minden esemény előtt izgatottan várjuk, miben fog megjelenni a vörös szőnyegen. A színésznő május 11-én a GLAAD Media Awards 2024-es eseményén vett részt New Yorkban, amihez sikerült most is csoda szép szettet választania. Jennifer Lawrence egy egyszerű, klasszikus fazonú estélyit viselt, amit a különleges kivágások tettek igazán szexivé. A hosszú, nyakba kötős darab elöl mély (szinte köldökig húzódó) dekoltázsával és magas sliccelésével mutatta meg a színésznő csodás idomait, míg hátul teljesen szabadon hagyta a hát felső szakaszát.

A lookhoz Jennifer Lawrence szintén nagyon elegáns, lágy hullámokban leomló kibontott frizurát választott, amit lazán a jobb oldalra halmozva viselt. Az eseményen Jennifer Lawrence egyébként Orville Peck zenésszel is fényképezkedett, aki a vörös szőnyeges eseményre is védjegyének számító maszkjában érkezett. 

Jennifer Lawrence, a visszafogott stíluskirálynő

Ma már gyakran látunk egészen extrém darabokat és mindent megmutató pucérruhákat a hollywoodi eseményeken, de Jennifer Lawrence mindig kitart a visszafogottabb szettek mellett. Az egyébként is közvetlen, vagány és laza stílusáról ismert színésznő többek között az idei Oscar-gálán is elkápráztatott minket, ahová egy egyedi, pöttyös Dior kreációban érkezett – és mondanunk sem kell, csodálatosan festett benne.

Nem gondolta túl az Oscar-ruháját Jennifer Lawrence

Nemrégiben rendezték meg a sztárok legnagyobb és legőrültebb divateseményének számító 2024-es Met-gálát is, de Jennifer Lawrence 2015 óta egyáltalán nem vesz részt az eseményen, ami szintén azt sugallja, hogy a színésznő egyáltalán nem szeret túlzó, extravagáns darabokban parádézni.

Forrás: People Fotó: Getty Images