Jennifer Lawrence első gyereke nagyon különleges nevet kapott

2022. szeptember 07.
Az Oscar-díjas színésznő fél évvel a szülés után végre elárulta első kisbabája nevét.

Jennifer Lawrence február közepén egy Los Angeles-i kórházban – a legnagyobb titokban – adott életet első gyerekének. A baba születésnek pontosan dátuma máig nem ismert, és sokáig a nevéről, illetve a neméről sem volt információ. A színésznő most, hat hónappal a szülés után megtörte a csendet, és egy Vogue-nak adott interjúban őszintén mesélt az anyaságról.

jennifer-lawrence-kisbaba

Néhány héttel ezelőtt már kiderült, hogy a férjével, Cooke Maroney-val egy kisfiú boldog szülei lettek, az interjúban pedig a baba igen különleges nevét is elárulta: a gyereküket Cynak nevezték el „a háború utáni amerikai festőművész, Cy Twombly után, aki Maroney egyik kedvenc művésze.”

„A szülés utáni reggelen úgy éreztem, mintha az egész életem újrakezdődött volna. Mintha az lett volna az életem első napja. Csak bámultam. Annyira szerelmes voltam. Beleszerettem minden csecsemőbe. Az újszülöttek annyira csodálatosak” – nyilatkozta a lapnak Lawrence.

Jennifer Lawrence és a galériatulajdonos Cooke Maroney 2018-ban kezdtek el járni, 2019 februárjában jegyezték el egymást, majd 2019. október 19-én Rhode Islanden 150 vendég előtt házasodtak össze. Az esküvőt a Belcourt of Newport elnevezésű luxuskúriában tartották, amelyet 1894-ben Richard Morris Hunt amerikai építész tervezett XIII. Lajos versailles-i vadászháza alapján. Tavaly szeptember elején jelentették be, hogy az első gyereküket várják.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!