Anne Hathaway megmutatta félelmetesen szexi halloweeni jelmezét

2024. október 26.
Anne Hathaway 2024-es halloweeni jelmeze meglehetősen egyedi választás, ráadásul nemcsak nagyon vagány, de elég szexi is.
Anne Hathaway valósággal ragyogott Bradley Cooper oldalán a vörös szőnyegen

Nyakunkon a 2024-es halloweeni szezon, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a sztárok lassan belebújnak idei jelmezeikbe. Amíg Heidi Klum idei kreációjára várunk, szerencsére vannak olyan hírességek, akik csepegtetnek valamit – Anne Hathaway például már most jelmezbe bújt!

A Neveletlen hercegnő filmek sztárja Instagram-oldalán mutatta meg az idei maskaráját, ami vérbeli amerikai választás. Anne Hathaway jelmeze ugyan nem számít túlságosan bonyolult darabnak, mégis nagyon különleges és kreatív választás.

Anne Hathaway halloweeni jelmeze: egyedi és dögös 

A 41 éves színésznő idén a híres New York-i Szabadság-szobornak öltözött, persze halloweenre hangolt, félelmetesebb kiadásban. A fején a jellegzetes koronát viseli, míg arcát erős fekete sminkbe borította, a szettet pedig egy bájos Boo York City feliratú felsővel egészítette ki. Hogy igazán látványos legyen a jelmez, Anne Hathaway vagány bőrdzsekibe bújt, fekete organza pántot tekert nyakára, és még egy látványos fekete napszemüveget is választott.

Ahogyan néhány kommentelő rámutatott, Anne Hathaway halloweeni jelmeze kicsit a Marvel-univerzum Harley Quinnjére hajaz, akit nem régiben Lady Gaga formált meg a vásznon. Annyiban biztosan igazuk van, hogy a Szerelem és más drogok és Az ördög Pradát visel színésznője tökéletesen hozza az őrült, de szexi lookot – egyszerre vagány és dögös a szettben.

Bár a jelmez látszólag osztatlan sikert aratott, Anne Hathaway a közelmúltban rengeteg kritikát kapott rajongóitól. Egy TikTokon keringő videóban azért savazták a színésznőt, mert állítólag tönkretette arcát a túlzott botoxoltatással. Bár sokan megvédték a színésznőt, mások egyértelműen azt állították, hogy Anne Hathaway durván túlzásba esett az igen népszerűnek számító kozmetikai beavatkozással.

Forrás: People Fotó: Getty Images