Anne Hathaway elképesztően vagány és szexi szettjeivel visszanyerte a rajongók szívét

2024. május 03.
Anne Hathaway karrierje elején Neveletlen hercegnőként nyerte el az emberek szívét, majd a Nyomorultak Fantine-jaként vesztette el azt. De szuper stílusérzéke – és stylistja – ismét a csúcsra repítette.
Anne Hathaway

Anne Hathaway megjárta a mennyet és a poklot is, viszonylag rövid idő alatt, de most újra sínen van a jó irányba. A Neveletlen hercegnő Mia Thermopolisaként robbant be a köztudatba, és azonnal belopta magát az emberek szívébe. Az esetlen tiniből fenséges hercegnővé váló lánnyal sokan tudtak vagy szerettek volna azonosulni. 

Az akkor 18 éves Anne Hathaway igazi jókislány-karakter lett. Jól teljesített a filmek világában, és jól teljesített a közönség szemében is, mindig hozta az elvárt, egyre magasabb szintet. Visszafogott, nem túl emlékezetes ruhák jellemezték Anne Hathaway stílusát a vörös szőnyegen is. 

Ezután következett a 2012-es év és a Nyomorultak című musical film, amiben Anne Hathaway Fantine-t alakította. A szerep meg is hozta számára a Legjobb női mellékszereplőnek járó Oscart, amit egy nagyon megosztó köszönőbeszéd kíséretében vett át. A közönség ítélete szerint Anne Hathaway beszéde túl mesterkélt volt, túl érzelmes, negédes. 

Anne Hathaway pixie frizuráját is ízekre szedték az emberek

Anne Hathaway pixie frizuráját is ízekre szedték az emberek

A szerencsétlen díjátadó után kritizálni kezdték rövid pixie frizuráját, a ruhaválasztásait, stílusát, egyszóval az egész világ Anne Hathaway ellen fordult. Ő egy időre eltűnt, született két gyermeke, de továbbra is dolgozott.

2006-ban megjelent az azóta kultikus státuszt elérő Az ördög Pradát visel című film, és Anne Hathaway olyan tempóval került vissza Hollywood trónjára, hogy azóta is csak kapkodjuk a fejünket. 

A most már 41 éves Anne Hathaway megtalálta saját stílusát, saját hangját, és emlékezetesebbnél emlékezetesebb, bátor és vagány szettekben pompázik a különféle rendezvényeken.

A legjobb „újkori” Anne Hathaway ruhákról hoztunk most egy válogatást!

Anne Hathaway, a Gyöngykirálynő

Bár Anne Hathaway a Fehér királynőt alakította az Aliz Csodaországban filmben, ebben a ruhában egy Gyöngykirálynőre hasonlít inkább. A 60. New York-i Filmfesztiválra választotta ezt a vagány, tetőtől talpig gyöngyökkel borított Valentino ruhát.

Anne Hathaway gyöngyökben

Anne Hathaway gyöngyökben

Anne Hathaway Barbiecore stílusa

A színésznő a Valentino divatház 2022/23-as őszi/téli show-ján jelent meg ebben a vibráló, csillogó rózsaszín outfitben. A platformcipővel és minitáskával kiegészülve ez a szett abszolút kiemelte Anne Hathawayt a tömegből.

Anne Hathaway Barbiecore-stílusa

Anne Hathaway Barbiecore-stílusa

Anne Hathaway, a modern Brigitte Bardot

A színésznő a cannes-i filmfesztiválon csavarta el a fejeket ebben a szexi Gucci miniruhában. A csillogó, bársony alsórészt egy kék PVC mellrésszel egészítették ki. A szetthez választott masnis szandál és a hegyes napszemüveg a tupírozott, félig felkötött hajjal pedig egyenesen az ’50-es évek Bardot-ját idézte meg a francia Riviérán.

Anne Hathaway Cannes-ban

Anne Hathaway Cannes-ban

Anne Hathaway, a valódi Andy Sachs

A Michael Kors 2023-as show-ján Anne Hathaway a rajongók legnagyobb gyönyörűségére megidézte egyik legnépszerűbb karakterét, Az ördög Pradát visel Andy Sachsét. Az pedig, hogy a divatbemutató során Anna Wintour mellett ült, akiről állítólag a film Meryl Streep által alakított karakterét mintázták, teljes extázist okozott a divatrajongók körében.

Anne Hathaway, Anna Wintour és Serena Williams

Anne Hathaway, Anna Wintour és Serena Williams

Anne Hathaway divatos punkként a Met-gálán

A 2023-as Met-gálára Anne Hathaway – és természetesen stylistja, Erin Walsh – egy tweed Versace ruhát választottak. A magasan sliccelt, külön elemekből álló ruha megidézte Liz Hurley klasszikus fekete ruháját, ami az arany biztostűvel kombinált Versace-éra egyik legikonikusabb darabja lett. A színésznő a Versace divatház aktuális múzsája, és ahogy elmondta, Donatella Versacével egyenesen „barinők” lettek.

Anne Hathaway a MET-gálán

Anne Hathaway a Met-gálán

 

Forrás: hello     Fotók: Getty Images