Anne Hathaway váratlanul merész megjelenést választott filmje premierjére

2024. április 30.
Anne Hathaway egy rendkívül drámai ruhában vonult legújabb filmjének premierjén.
Anne Hathaway ruhája

Miután egy nap alatt háromszor is megmutatta magát egy-egy dizájnerdarabban, a 41 éves Oscar-díjas színésznő a legújabb filmjének, a The Idea of Younak New York-i premierjén egy merész, de mégis elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre. Anne Hathaway egy strukturált, bandeau stílusú ruhát választott, amely a mellvonala alatt kivágásokkal volt díszítve. Anne Hathaway ruhájának különleges dizájnja azonnal magára vonzotta a tekinteteket.

Anne Hathaway látványos ruhája

Anne Hathaway látványos ruhája

Anne Hathaway ezüst ékszereket választott a ruhája mellé – egy pár lógó fülbevalót zöld kövekkel, és ezüst gyűrűket mindkét kezén. A sminkjét minimalista módon készítették el, merész szemceruzával és fényes, nude színű ajkakkal. Haját kacér lófarokba tűzve viselte, a szemöldökére hulló frufruval.

Anne Hathaway ezüst ékszereket választott a ruhája mellé

Anne Hathaway ezüst ékszereket választott a ruhája mellé

Anne Hathaway az elmúlt napokban többször is megvillantotta kiváló stílusérzékét. Április 28-án, a romantikus vígjáték különleges vetítésén egy Ralph Lauren által készített bőregyüttesben jelent meg, és egészen vadítóan nézett ki.

The Idea of You a hivatalos szinopszisa szerint egy Solène (Anne Hathaway) nevű 40 éves egyedülálló anyáról szól, aki váratlan románcot kezd a 24 éves Hayes Campbell-lel (Nicholas Galitzine), az August Moon nevű fiúbanda énekesével. A pár azután ismerkedik össze, hogy Solène exe lemondta, hogy tinédzser lányukat elvigye a Coachella fesztiválra, így Solène-nek kell elmennie, ahol véletlenül találkozik Hayesszel, és azonnal szikrázni kezd köztük a levegő.

Fotó: Getty Images