Anne Hathaway megmutatta égig érő lábait csillogó miniruhájában

2024. március 19.
Anne Hathaway egy különleges Patou miniruhában vonult végig a vörös szőnyegen az új komédiájának, a The Idea of Younak a világpremierjén.
Anne Hathaway Patou

Anne Hathaway divatforradalma folytatódik, ezúttal legújabb filmjének premierjén. A színésznő március 16-án új mozijának, a The Idea of You-nak a bemutatóján vett részt, ahol egy csillogó miniruhában és platformcipőben jelent meg.

Anne Hathaway vörös szőnyeges megjelenése legújabb filmjének kacérságából merített ihletet. Az alkalomra a színésznő egy fényes, kristályokkal díszített, ezüst-fehér színű miniruhát választott a Patou 2024-es tavaszi kollekciójából. A Patou miniruhában a színésznő úgy ragyogott, akár egy valódi csillag.

Anne Hathaway a csillogó Patou miniruhájában

Anne Hathaway a csillogó Patou miniruhájában

A szettet Anne Hathaway egy pántos, nyitott orrú, magas, vaskos sarkú Aquazzura platformcipővel egészítette ki, és a megjelenését Bulgari ékszerekkel kombinálta. A ragyogást a sminkjével is hangsúlyozta: pezsgőszínű szemhéjfestékkel, rózsás pirosítóval és áfonyás ajkakkal jelent meg az eseményen.  Gesztenyebarna fürtjeit leengedve és egyenesen hordta.

Hathaway megjelenése tökéletesen illett új filmje hangulatához. A The Idea of You a hivatalos szinopszisa szerint egy Solène (Anne Hathaway) nevű 40 éves egyedülálló anyáról szól, aki váratlan románcot kezd a 24 éves Hayes Campbell-lel (Nicholas Galitzine), az August Moon nevű fiúbanda énekesével. A pár azután ismerkedik össze, hogy Solène exe lemondta, hogy tinédzser lányukat elvigye a Coachella fesztiválra, így Solène-nek kell elmennie, ahol véletlenül találkozik Hayes-szel, és azonnal szikrázni kezd köztük a levegő.

Anne Hathaway mostanában imádja a csillogó pillanatokat. A múlt hónapban a 39. Film Independent Spirit Awards díjátadón ugyancsak úgy tündökölt, akár egy valódi csillag abban a Valentino halterneck overallban, amelyet teljesen beborítottak a tejfehér flitterek és az apró kristálydíszek.

Anne Hathaway múlt hónapban is tündkölt

Anne Hathaway múlt hónapban is tündökölt

Fotó: Getty Images