Az ördög Pradát visel rajongói bojkottálni akarják a folytatást

2024. július 09.
Az ördög Pradát visel rajongói nem örülnek: megfogadták, hogy bojkottálni fogják a forgatást, ha kedvencük nem tér vissza benne.
Az ördög Pradát visel rajongói bojkottálni akarják a folytatást

Úgy tűnik, hogy hiába jön a következő rész, a célközönség nem valami boldog. Kiakadtak Az ördög Pradát visel rajongói. A fanok ugyanis megfogadták, hogy bojkottálják a várva várt folytatást, ha Anne Hathaway nem tér vissza benne.

Közel két évtizeddel azután, hogy bemutatták Az ördög Pradát viselt, végre készül a folytatás. Az izgatott rajongók azt követelik, hogy Anne Hathaway térjen vissza ikonikus karaktere, Andrea „Andy” Sachs szerepébe. Bár a teljes szereposztást még nem hozták nyilvánosságra, állítólag Meryl Streepet (Miranda Priestley) és Emily Bluntot (Emily Charlton) ismét láthatjuk majd a vásznon. A Disney még Aline Brosh McKenna forgatókönyvírót is szerződtette, aki az eredeti 2006-os filmet adaptálta Lauren Weisberger azonos című, 2003-as regényéből.

Az ördög Pradát visel folytatása Miranda Priestley-t és karrierjét követné nyomon napjainkban, miközben a hagyományos lapkiadás leáldozóban van. Míg több rajongó örömmel fogadta a népszerű film folytatásának hírét, egyesek azt mondják, hogy vagy az eredeti szereplőket akarják, vagy semmit, és sokan aggódnak amiatt, hogy vajon a 41 éves Anne Hathaway visszatér-e a sokak által kedvelt karakterhez.

„Nincs Anne Hathaway? De miért?; Hol van Anne?”; Mi van Anne-nel?? nekünk is kell ANNE.; Nélküle??? Nem érdekel” – kommentálták a rajongók az X-en (korábban Twitter), egy másik pedig azt írta, hogy a színésznő nélkül vegyes érzései vannak a következő résszel kapcsolatban.

A David Frankel által rendezett első film kasszasiker volt: a mindössze 35 millió dolláros költségvetésből készült mozi 124,7 millió dollár amerikai és 326,7 millió dollár külföldi bevételt hozott a készítőknek.

Forrás: Daily Mail, Fotó: IMDB