Yurkov stílustippjei: ezek lesznek a tavasz legnagyobb hajtrendjei

2018. március 28.
Egy új évszak mindig új esélyt ad a megújulásra. Kovács Orsolya, Yurkov segítségével mutatjuk, mik is a szezon legnagyobb dobásai:

Afro-göndör

A laza loknik mellé az ultragöndör mikrofon-frizura is újra belép a 2018-as hajtrendek közé. A kúpvas és hajsütővas tehát a legjobb barátunk lehet a szezonban, azonban a dauert érdemes többször átgondolni, hiszen ha nem is annyira, mint nagyanyáink korában, de roncsolja a haj szerkezetét, illetve ha kiszeretünk az extra volumenes loknikból, csak lenöveszteni lehet a dauerolt fürtjeinket.

Long bob

A 2017-es év kedvence még idén is masszívan uralni fogja a hajtrendeket. A bob-mánia a dús hajú lányoknak áll a legjobban, hiszen a lépcsőzetes vágásnak nagyon jól áll a volumen. Ráadásul hihetetlenül jól kiemeli az arcunk vonásait.

Marad a frufru

Viszlát egyenes frufru! Helyette idén a franciás, laza, tépett fazon kerül előtérbe. Ezzel a hosszabb frufruval még játszani is könnyen tudunk, egy pillanat alatt oldalra vagy hátra lehet fésülni a hosszú szálakat, így a kevésbé bevállalósaknak sem kell megijedniük a 2018-as frufrutól.

Rézvörös

A vörös árnyalatoknak a sokkal természetesebb változata fog újra fókuszba kerülni. A barnás árnyalatokkal és a rezes vörössel idén biztosan nem lehet mellélőni!

Extrém kapcsolat nélküli hajvágás

Az avantgarde-ot ha fodrászok találták volna ki, biztosan kapcsolat nélküli vágás lenne a neve. A pixie-k idén merész fordulatot vesznek, és az extrém felnyírások előtérbe kerülnek, míg a klasszikus lepuhított hajvégek idén kicsit háttérbe szorulnak.