Mesés kollekció a Pipetta Knitwear-től

2018. június 03.
Szerkesztett vállak, derékhangsúlyos raffolások, printelt szoknyák, 3D-ben megjelenő virágok - merész színek és az izgalmas textúrák mellett különböző anyaghasználat. A Pipetta Knitwear márka két szuverén, önállóan gondolkodó tervező szövetsége.

A Pipetta Knitwear márka két tervezője, Farkas Imola és Nádasdi Katalin mindketten szabadon terveznek, csak erre a projektre készültek egy vezérfonal mentén.  A ruhák tervezéskor Imola elsősorban anyagokban, mintában és hangsúlyos színekben gondolkodott, míg Katalin inkább a struktúrára és a formavilágra, majd azt követően a színekre helyezi a hangsúlyt, gondosan ügyelve a funkcionalitás és praktikum fontosságára. A 2018-as tavaszi-nyári kollekciójukban arra törekedtek, hogy a lehető legkevésbé sérüljenek saját szabadságuk határai, és megfeleljenek a közös vállalásának.

A kollekciót a Budakeszi Vadasparkban fotózták, melyet kifejezetten a Föld Napjához igazítottak, hiszen ebben a természetes környezetben érvényesül a legőszintébben a tervezők környezettudatossága és természetszeretete, a dinamikusan díszített ruháknak pedig igazi mesebeli világot kölcsönözve mindenki beléphet a Pipetta Knitwear fantáziavilágába.

13 fotó megtekintése

Designer: Pipetta Knitwear / Farkas Imola és Nádasdi Katalin
Fotó: Gámán Zsuzsa
Modellek: Fehérvári Panka és Kovács Gina

Smink: Ágnes Primon
Külön köszönet a Budakeszi Vadasparknak!