Álomszép menyasszonyi fejdíszek

2018. augusztus 31. |

Ki ne vágyna különleges, ugyanakkor klasszikus és letisztult kiegészítőkre az esküvőjén? Egy jó stílusérzékkel megválasztott nyaklánc vagy karkötő, tökéletes opció lehet erre az alkalomra. A Jewellery Page bloggere bemutatja nektek most a RIENNE BRIDE kiegészítő márka 2018-as kollekcióját.

A RIENNE Creations hazai ékszermárka menyasszonyoknak szóló vonala: a RIENNE BRIDE. Az egyedi haj- és fejdíszeket felsorakoztató legelső kollekció, alig három évvel ezelőtt debütált, ennek ellenére már most nagyon keresettek a márka termékei. Finom, letisztult és nőies darabokról van szó, amiken visszaköszön a tervezőtől, Nagy Adrientől megszokott, egyedi stílus.

A 2018-as RIENNE BRIDE kollekció megszületését a tenger, illetve a vízfelszínen megcsillanó fény ihlette. A különleges fejpántokat és hajtűket édesvízi, valamint Keshi gyöngyök teszik különlegessé. A kristály- és az üvegrészletek pedig olyan gyengéden szórják a fényt, mint a hullámok a Nap sugarait. Emellett nem tűntek el az előző kollekcióban megszeretett részletek, a selyemvirágok és féldrágakövek sem. A fejdíszek formavilágában a természet, a növények, valamint a virágok dominálnak, visszafogott és letisztult stílusban. A fehér különböző árnyalatai uralják a kollekciót, amit az ezüstös és az aranyszínű elemek tesznek még izgalmasabbá.

A 2018-as fejdísz kollekció a Daalarna Sunset menyasszonyi ruhákkal együtt debütált tavasszal. Így az esküvőre készülőknek, már idén nyáron elérhetővé váltak a különleges kiegészítők. Ajánlom egyébként, hogy nézzetek körül a RIENNE Creations fülbevalók között is, hiszen ezek is tökéletes kiegészítők lehetnek a nagy napon.

A RIENNE Creations kivételes stílusú divatékszereiről korábban már olvashattatok a blogomon: ITT. Az aprólékos munkával, kézzel készült kreációk Nagy Adrien nevéhez fűződnek. Adrien a London College of Fashion-ben tanult, majd Londonban, Milánóban, valamint New York-ban dolgozott divattervezőként. Saját ékszermárkáját 2013-ban, a Marc Jacobs Collection-nél töltött meghatározó hónapok után, indította el. Kreációinak sikere pedig töretlennek bizonyult az elmúlt években.

Látogassatok el Jewellery Page oldalára még több cikkért!

Szólj hozzá te is!

Még több Divat

Hol tart ma a zöld divat? divattipp

Hol tart ma a zöld divat?