Álomszép menyasszonyi fejdíszek

2018. augusztus 31.
Ki ne vágyna különleges, ugyanakkor klasszikus és letisztult kiegészítőkre az esküvőjén? Egy jó stílusérzékkel megválasztott nyaklánc vagy karkötő, tökéletes opció lehet erre az alkalomra. A Jewellery Page bloggere bemutatja nektek most a RIENNE BRIDE kiegészítő márka 2018-as kollekcióját.

A RIENNE Creations hazai ékszermárka menyasszonyoknak szóló vonala: a RIENNE BRIDE. Az egyedi haj- és fejdíszeket felsorakoztató legelső kollekció, alig három évvel ezelőtt debütált, ennek ellenére már most nagyon keresettek a márka termékei. Finom, letisztult és nőies darabokról van szó, amiken visszaköszön a tervezőtől, Nagy Adrientől megszokott, egyedi stílus.

A 2018-as RIENNE BRIDE kollekció megszületését a tenger, illetve a vízfelszínen megcsillanó fény ihlette. A különleges fejpántokat és hajtűket édesvízi, valamint Keshi gyöngyök teszik különlegessé. A kristály- és az üvegrészletek pedig olyan gyengéden szórják a fényt, mint a hullámok a Nap sugarait. Emellett nem tűntek el az előző kollekcióban megszeretett részletek, a selyemvirágok és féldrágakövek sem. A fejdíszek formavilágában a természet, a növények, valamint a virágok dominálnak, visszafogott és letisztult stílusban. A fehér különböző árnyalatai uralják a kollekciót, amit az ezüstös és az aranyszínű elemek tesznek még izgalmasabbá.

A 2018-as fejdísz kollekció a Daalarna Sunset menyasszonyi ruhákkal együtt debütált tavasszal. Így az esküvőre készülőknek, már idén nyáron elérhetővé váltak a különleges kiegészítők. Ajánlom egyébként, hogy nézzetek körül a RIENNE Creations fülbevalók között is, hiszen ezek is tökéletes kiegészítők lehetnek a nagy napon.

A RIENNE Creations kivételes stílusú divatékszereiről korábban már olvashattatok a blogomon: ITT. Az aprólékos munkával, kézzel készült kreációk Nagy Adrien nevéhez fűződnek. Adrien a London College of Fashion-ben tanult, majd Londonban, Milánóban, valamint New York-ban dolgozott divattervezőként. Saját ékszermárkáját 2013-ban, a Marc Jacobs Collection-nél töltött meghatározó hónapok után, indította el. Kreációinak sikere pedig töretlennek bizonyult az elmúlt években.

Látogassatok el Jewellery Page oldalára még több cikkért!