Lélegzetelállítóan szexik voltak idén a Victoria’s Secret angyalai – az élen Palvin Barbival

2018. november 09.
A megszokott angyalszárnyakon, fantasy bra-n és hatalmas tűsarkokon lépdelő modelleken túl az idei Victoria's Secret Show sokkal többet adott számunkra. 

Egyrészről extrán megdobogtatta a szívünket a magyar szupermodell, Palvin Barbi szereplése, aki még magához képest is lenyűgözően nézett ki. Már a backstage fotójától is dobtunk egy hátast, de persze a kifutón is tündökölt a modell.

Barbi egy szuperszexi ezüst fehérneműben vonult, amit a show során lecserélt egy fekete sportosabb szettre is.

Utóbbiban menő rockerként vonult a kifutón.

Másrészről azért is különleges volt az idei rendezvény, mert extravagáns újoncokkal és pozitív mondanivalóval készült a show-ra a márka. Az est egyik legnagyobb sztárja természetesen a már veteránnak számító Andriana Lima volt, akiről azt rebesgetik, ez volt az utolsó szereplése a márka kifutóján. Ráadásul Winnie Harlow most először debütált VS angyalként, de egyáltalán nem látszódott a nagy izgalom a vitiligós szupermodellen, fantasztikusan álltak rajta a márka kreációi. A modellgárdát természetesen a Hadid-testvérek,  Yasmin Wijnaldum, Kendall Jenner and Alexina Graham is masszívan erősítette.

7 fotó megtekintése

A show idén kifejezetten a sokszínűség jegyében zajlott, minden bőrszínű és testalkatú modell képviseltette magát a közel 60 angyal között.

Ráadásul a zene mellett sem mehetünk el szó nélkül: Bebe Rexha, The Chainsmokers, Kelsea Ballerini, Rita Ora és Shawn Mendes emelte a rendezvény színvonalát.