Nagyvárosi sikk friss divatfotókon

2018. november 17.
Streetstyle képeken mutatta be a STUDIO JULIANNIE márka legújabb táskáit. A kollekció egyik legnépszerűbb darabja a leopárdmintás clutch, amely éppúgy feldobja őszi szettjeinket, mint a paletta több színében is megtalálható cologbagek. Mutatjuk, milyen szetteket álmodott meg hozzá stylistunk, Molnár Anikó.

A divatanyagban közreműködő csapat szinte minden tagja egyébként a Marie Claire munkatársa. Dóczy Júlia a STUDIO JULIANNIE egyik megálmodója Molnár Anikó divatszerkesztőnkkel és Bodnár Zsófi online szerkesztőnkkel és fotósunkkal karöltve dolgozták ki a fotózás koncepcióját.

„Azért a street style fotózást választottuk az őszi szezonra, mert a táskáink tökéletes kiegészítői a nagyvárosi életnek és a rohangálós hétköznapoknak. Szerettük volna megmutatni, hogy egy táska lehet funkciójában maximálisan kielégítő, letisztult, miközben nőies, és színt visz a mindennapokba.

A képek nincsenek túlkomponálva, inkább a természetességet, a lendületességet és a szokásos kis napjainkat hivatottak megmutatni. Amikor munkába megyünk, éppen egy találkozóra sietünk vagy csak beülünk a barátnőnkkel vagy a szerelmünkkel egy kávéra – karöltve a kedvenc STUDIO JULIANNIE táskánkkal.

A csapat minden tagja maximálisan elkötelezett a szakmája iránt, és szívvel-lélekkel csinálja, amit csinál. Talán ezért is találtunk így egymásra. Szuperül működtünk együtt. A női energiák összeadódtak és megpróbáltuk kihozni magunkból a maximumot. Ez lett belőle. És a legjobb, hogy a munkánk minden percét élveztük. -mesél Julcsi a koncepcióról.

12 fotó megtekintése

A sorozat többi képeiért kattints a galériára!

Fotó: Bodnár Zsófi
Stylist: Molnár Anikó
Táskák: STUDIO JULIANNIE

Modell: Pásztor Gina