Kedvenc helyünk a héten: Repertory

2019. január 30.
Lenyűgözően merész, szofisztikált, egyedi vagy éppenséggel szupertrendi? Egy biztos, valamitől különleges és különlegesen jó, azaz igazi Marie Claire kedvenc. Sorozatunkban jellegzetes és izgalmas helyeket mutat be nektek kolléganőnk, Bodnár Zsófia.

Újabb concept store-t fedeztünk fel a héten, ahol tudatosan vásárolhatunk szívvel-lélekkel szabott tervezői ruhadarabokat, kézzel készült minimalista ékszereket, de ha szerencsénk van, egy éppen újabb levelet hajtó dohánypálmát is örökbefogadhatunk. Bemutatjuk a Repertory-t, a DAIGE és the Mama Kin márkák közös terét, majdnem a Duna-parton.

Tóth Melinda (DAIGE)  és D. Nagy Kinga (The Mama Kin) a Szent Gellért tértől két percre, a Budafoki út 5. szám alatt nyitották meg második otthonukat, egy közös üzletet, próbafülkével, műhellyel az emeleten, és sok-sok növénnyel.

D. Nagy Kinga és Tóth Melinda, a Repertory megálmodói 

A nagy rohanásban eltévesztettem a címet, és a Google Maps-re hallgatva az első, Alagút utcai üzlethez vitt az útvonaltervező, de szerencsére csak pár villamosmegállónyira voltam  az aktuális bázistól. Ezen az igazán budai utcán, a Műegyetem rakpartról lefordulva találjuk a Repertory-t. A cégéren kívül a kirakatból is azonnal felismerhetők Melinda legutolsó (Studio54) kollekciójának jellegzetes darabjai, hogy tudjuk, jó helyen járunk.

A lányok tervezők és kurátorok is egyben, kicsit olyan nekik az üzlet, mint egy kiállítótér, ahol ők döntik el, mely alkotók darabjai kerülhetnek még a polcokra, összhangban a Repertory vizuális egységével. 6-8 márkával kollaborálnak, viszont sokszor változik, hogy éppen mi van a falakra akasztva. Jelenleg illatos gyertyákat, kerámiát, bőrkiegészítőket, füzeteket, fürdőruhát, polaroid fényképezőt is vásárolhatunk, de ruhából és ékszerből egyértelműen monopol a helyzet.

Oázisként pedig azért is emlegetik szívesen magukat, mert a tavasz-nyári szezonban rendszeresen járnak a lányok kertészeti vásárokra, ahol a legkülönlegesebb szobanövényeket gyűjtik össze, a Repertory-ból pedig mi magunk is elhozhatjuk kedvenceinket. A növények szeretete a közelgő workshopokon is jelen lesz, amely egyelőre még tervezés alatt áll, de annyit elárultak a lányok, hogy szárított virágokkal képeket készíthetünk majd ezeken az alkalmakon.

9 fotó megtekintése

További képeinkért kattints a galériára!

Kiknek ajánljuk: a tudatos vásárlást szem előtt tartó stílusos nőknek, akik ha még vásárolnak is fast fashion üzletekben, büszkén viselik a hazai tervezők ikonikus darabjait. Az „Úgysem hiszek a férfiaknak” DAIGE pólót gondolom már nem kell bemutatni, de a The Mama Kin geometrikus hajdísze is ismerősen köszön vissza kedvenc editorialjainkban.

Mikor: nyitvatartás H-P: 12-20h , Sz: 11-18h

Vagy jelentkezzetek a következő sál és scrunchie festő workshopjukra!

Árfekvés: ruházat : 7990HUF- 44990HUF, ékszer: 5900HUF- 20.990HUF

Marie Claire plusz: ebben az esetben kénytelen vagyok a két kedvenc termékemet írni, a Daige Studio 54 kötött pulcsija és a The Mama Kin mini twisted hoops fülbevalója, amelyneknek ezennel büszke tulajdonosa is lettem!

Szöveg és fotók: Bodnár Zsófi