Igazi hajból készült kalapok borzolták a kedélyeket az ascoti derbin

2019. június 27.
Úgy tűnik, olyan alpont nincs a Royal Ascot szabályzatában, hogy emberi hajból készült kalapban nem jöhetnek a rendezvényre meghívottak, mert egyre több hölgy választja a kalapviselés ezen extrém módját a derbin.

Az ascoti derbi legfőképpen a hajmeresztő kalapcsodákról szól. A kalapviselés kötelező ezen a rendezvényen, azonban mint mindig, most is elég szabadon értelmezték a fejfedő fogalmát a hölgyek.

Idén is őrültebbnél őrültebb kalapokat húztak a brit nemesek az ascoti derbin, azonban az eszement fejfedők közül is kitűnt az igazi hajból tekert kalap, mely négy vendéget is ékesített a rendezvényen.  Ezúttal már nem volt elég a szupermagasra tornyozott kalap vagy a minimalista virágkompozíció a fej tetején ahhoz, hogy egymásra tudjanak licitálni a résztvevők.

Két lookot hoztunk el, melyeknél aligha lehet eldönteni, hogy ez tényleg az illető saját haja vagy póthaj, annyira természetesnek hat a hajformázás. Ha valóban saját hajról van szó, akkor nagyon kíváncsiak lennénk, melyik az a hajhab vagy lakk, ami megtartja ezt a hajtömeget…

Fotó: Profimedia Red Dot