Levendulamezőn mutatta be legújabb kollekcióját a Jacquemus

2019. június 28.
Tizedik születésnapját ünnepli a Jacquemus márka a legújabb, 2020-as tavaszi-nyári kollekcióval, amelynek egy dél-francia levendulamező adott otthont.

Azt hisszük, az idei 2020-as tavaszi-nyári menswear bemutatók leglátványosabb helyszínének díját toronymagasan a tíz éves fennállását ünneplő Jacquemus márka kapja. Simon Porte Jacquemus, a brand alapítója és tervezője egy romantikus, Provence-i helyszínt, Valensole-t választotta legújabb show-ja helyszínéül, ahol ameddig csak szem ellátott, élénk rózsaszín „kifutó” futott végig a virágzó levendulabokrok sorai között. A képeslapra illő helyet a tervező elmondása szerint egy David Hockney-festmény inspirálta és már csak azért is jelentős és személyes a választása, mert néhány mérföldre található az a ház, ahol gyermekkorát töltötte.

A női és férfi darabokat egyaránt bemutató kollekciónak természetesen elmaradhatatlan kellékei voltak a statement kalapok és táskák, amelyekről a dizájner ismert. Ki ne emlékezne az aprócska táskákra, amelyek meghódították az Instagramot is? Ezúttal nyakba akasztható, kis pénztárcák is helyet kaptak a kollekcióban a méretes kalapok mellett – ez aztán védi a bőrünket a naptól! A színpalettára egyaránt jellemzőek a földes, neutrális tónusok és az élénk, harsány színek. A tervező számos különleges printet is megálmodott a kollekcióhoz és a lenge, lágy esésű matériák valamint lebegő pliszék mellett decens, széles, oversize zakókat továbbá szigorú szabású, a munkaruházat világából kölcsönzött cargo-nadrágokat is a levendulakifutóra küldött. Tökéletesebb nyári ruhatárat elképzelni sem tudnánk!

Kattints a galériára a kedvenc darabjainkért!

7 fotó megtekintése

fotó: Getty Images