Laetitia Casta karrierjének 5 ikonikus pillanata

2019. június 24.
Laetitia Casta francia szupermodellel és színésszel találkozhattok júliusi magazinunk lapjain is, most viszont 5 ikonikus és meghökkentő pillanatot hoztunk el a tehetség karrierjéből.

Yves Saint Laurent

1999: Az Yves Saint Laurent nagyszabású esküvői showjára próbál a márka múzsája, Laetitia Casta.  Pierre Berge üzletember, az YSL házastársa katonai fegyelemmel komponál és utasítja a modellt.

5. Victoria’s Secret show

Laetitia másik nagy dobás 1999-ben az 5. alkalommal megrendezett Victoria’s Secret Show volt New Yorkban, melynek tematikája a pre-Valentin volt, így az azóta kultikussá vált szárnyas fehérnemű-look már itt sem maradhatott el.  A szexi darabok tervezője Robert Isabell volt.

 

Cannes

Laetitiát így fotózta fotográfusok tömege a 62. Cannes-i Film Fesztiválon 2009-ben. Ekkor váltott platinaszőkére a barna modell – és természetesen ez is istenien állt neki.

Pont Alexandre III

2017-ben Laetitia Casta egy csimpánzzal a Pont Alexandre III párizsi forgatásán. A modellnek nem ez volt az első alkalma, hogy csimpánzzal kellett szerepelnie, például a török Vogue-ban is jelentek meg majmos képei.

 

Még mindig gyönyörű

Spanyolországban, a Hűséges férfi bemutatóján 2018-ban így tündökölt az egykori topmodell három gyerek után.

Exkluzív interjúnkat Laetitia Castával keresd a júliusi Marie Claire magazinban!