5 kedvenc fesztivállábbelink

2019. július 03.
A fesztiválszezonban a legfontosabb, hogy strapabíró, vízálló és mégis csinos legyen a lábbelink, hiszen szeretnénk felhőtlenül érezni magunkat, nem pedig azon aggódni, hogy a legdrágább cipőnket egy életre elfelejthetjük vagy hogy eltaposták az egyik lábujjunkat a tömegben.

Összegyűjtöttünk néhány olyan darabot, amelyekben remekül érezhetjük magunkat, de közben iszonyatosan vagányak lehetünk. Párosíthatóak több stílusú ruhához, így nem kell több darab bepakolásával bajlódnunk akkor sem, ha több napra érkezünk a fesztiválra.

Érdemes semleges színeket választani a fesztiválcipőkből és csizmákból, hiszen így minden színnel kényelmesen variálhatjuk ezeket a darabokat. Fazon tekintetében is az alapdarabra szavaznánk, éppen azért, mert így csupán kombinálás kérdése, hogy elegánsabb vagy vagányabb vonalat képviselünk a szettünken.

Cipő vagy csizma? Akár egy masszív edzőcipő is hálás darab lehet a fesztiválokon, de ezúttal maradjon a boltok polcain a fehér sneaker! De azért a csizmát sem érdemes élből elutasítani, hiszen bármilyen virágos, romantikus, szexis ruhát vagánnyá varázsol. Fekete, homokszín, sötétbarna, bordó vagy sötétkék is lehet ebben a szezonban a fesztiválcsizmánk, nem igazán tudunk egyikkel sem mellélőni.

Chelsea csizma H&M 2990 Ft

Szegecses bokacsizma H&M 8995 Ft

Cut-out motoros csizma Zara 5995 Ft

Chunky színes edzőcipő Pull&Bear 12 955 Ft

Converse tornacipő Topshop £64.99