A legdizájnosabb hibrid kabát

2018. október 01.
A mai kedvencünk nem csak a mi kedvencünk. A Helly Hansen Lifaloft Hybrid Insulator kabátja formás küllemének köszönhetően már egy Red Dot díjat is bezsebelt termék dizájn kategóriában.


Az idei verseny kimondottan szoros volt, hiszen 59 országból több mint 6300 nevezés érkezett. A független és nemzetközi szakértőkből álló zsűri minden egyes terméket egyenként értékelt, amelynek eredményeképpen a Lifaloft Hybrid Insulator kabát a legjobbak között végzett.

„A díj elnyerése igazi csapatmunka eredménye, amely egyúttal tükrözi az egyes részlegeink közötti kiváló interakciót, az ötlettől egészen a megvalósulásig. Nagyszerű, hogy képesek vagyunk olyan megoldásokat kínálni a professzionális síelők számára, amelyek segítségével megvalósíthatják álmaikat, és a világ legjobbjai közé emelkedhetnek. Akár a hegytetőn, akár utazás közben legyen rá szükségük, kimondottan az ő igényeiknek megfelelően, az elérhető legjobb technológiák ötvözésével alkottuk meg ezt a rendkívül sokoldalú és funkcionális kabátot. A Red Dot díj egy globális elismerés, hogy jó irányba haladunk az autentikus és innovatív termékek fejlesztése terén, amelyek eleget tesznek a professzionális síelők igényeinek” – nyilatkozott Philip Tavell, a Ski, Mountain, Baselayer és Midlayer kategória menedzsere.

A női és férfi változatban is beszerezhető Lifaloft Hybrid Insulator kabát fejlesztésében egyébként hivatásos olimpiai síversenyzők is részt vettek. A svéd nemzeti sícsapat kívánsága egy olyan ruhadarab volt, amely a hektikus utazásokkal és az edzési ütemtervükkel egyaránt kompatibilis; egy olyan kabát, amely könnyű, meleg és stílusos, miközben kisebb tömegű, ezáltal könnyebben magukkal vihetik világkörüli síutazásaikra.

Pár extra, amelyeknek köszönhetően ezt a hibrid szépséget szeretnénk a téli ruhatárunkban viszont látni:

• Vízhatlan és szélálló anyag
• LIFALOFT™ bélés a PrimaLoft®-tal együttműködésben
• PFC-mentes, tartósan vízlepergető (DWR) bevonat
• LIFALOFT™ egyedi steppelt dizájn
• YKK® középső cipzár és kettős YKK® cipzárral ellátott kézmelegítő zsebek
• Slick face rugalmas anyag a lehető legnagyobb kényelemért