Napozás alatti olajos hajvédő duó napraforgóval

2019. július 04.
A bőrünk helyes „napoztatásáról” szerencsére sok szó esik, de a nyári hajvédelem már sokkal inkább háttérbe szoruló terület. Most két olyan hajolajat mutatunk, amivel bátran napra mehetsz, a hajszálaid is védve lesznek!

Az elmúlt években akadt azért pár termék, spray, olaj, permet, amely UV-védelmet, fényt, könnyen kezelhetőséget ígért a hajszálainknak, ha nem is voltunk nagyon elkényeztetve e téren. A kínálatba nemrég felzárkózó, a természet erejével szépítő termékek közé tartozik a Biolage Sunsorials napraforgó és egyedülálló olajak keverékével inspirált termékcsaládja. A 4 tagú (egy napozás utáni sampon és egy maszk, valamint egy napozás alatti védő, és egy száraz olaj) család segít megtartani a haj nedvességtartalmát és nyugtatja a nap káros hatásainak kitett hajat és fejbőrt. Ráadásul – amellett, hogy véd a nap káros sugárzása ellen – festett hajra is alkalmas a teljes széria, antioxidáns hatású és biztosítja a haj rugalmasságát.

Olajakkal a káros sugarak ellen

A Biolage Sunsorials Napozás alatti védő olaja valamint a száraz olaja (mindkettő 3415 Ft) védi a hajat a napsugárzás, a tengeri só és a klór káros hatásaitól. A napraforgómag gazdag antioxidáns forrás, az UV-szűrő pedig vékony vízálló réteget képez a hajon, mely védi, táplálja és puhává varázsolja, valamint fénylővé és könnyen kezelhetővé teszi a frizurát, így nem kell a makacs, kiszáradt tincseinkkel birkóznunk a strandon sem. Könnyedén permetezzük a nedves vagy száraz hajra fürdés vagy napozás előtt.

Ha további nyári hajvédőkre vagy kíváncsi, mutatunk még három izgalmas lehetőséget!

Joico Blonde Life Brightening Veil UV & Thermal Defense Multi-Tasker hajspray UV-védelemmel

Bumble & Bumble’s Dry Oil Finishing hidratáló és napvédő spray

Wella Professionals napvédő spray normál hajra