Napozás alatti olajos hajvédő duó napraforgóval

2019. július 04. |

A bőrünk helyes „napoztatásáról” szerencsére sok szó esik, de a nyári hajvédelem már sokkal inkább háttérbe szoruló terület. Most két olyan hajolajat mutatunk, amivel bátran napra mehetsz, a hajszálaid is védve lesznek!

Napozás alatti olajos hajvédő duó napraforgóval

Az elmúlt években akadt azért pár termék, spray, olaj, permet, amely UV-védelmet, fényt, könnyen kezelhetőséget ígért a hajszálainknak, ha nem is voltunk nagyon elkényeztetve e téren. A kínálatba nemrég felzárkózó, a természet erejével szépítő termékek közé tartozik a Biolage Sunsorials napraforgó és egyedülálló olajak keverékével inspirált termékcsaládja. A 4 tagú (egy napozás utáni sampon és egy maszk, valamint egy napozás alatti védő, és egy száraz olaj) család segít megtartani a haj nedvességtartalmát és nyugtatja a nap káros hatásainak kitett hajat és fejbőrt. Ráadásul – amellett, hogy véd a nap káros sugárzása ellen – festett hajra is alkalmas a teljes széria, antioxidáns hatású és biztosítja a haj rugalmasságát.

Olajakkal a káros sugarak ellen

A Biolage Sunsorials Napozás alatti védő olaja valamint a száraz olaja (mindkettő 3415 Ft) védi a hajat a napsugárzás, a tengeri só és a klór káros hatásaitól. A napraforgómag gazdag antioxidáns forrás, az UV-szűrő pedig vékony vízálló réteget képez a hajon, mely védi, táplálja és puhává varázsolja, valamint fénylővé és könnyen kezelhetővé teszi a frizurát, így nem kell a makacs, kiszáradt tincseinkkel birkóznunk a strandon sem. Könnyedén permetezzük a nedves vagy száraz hajra fürdés vagy napozás előtt.

Ha további nyári hajvédőkre vagy kíváncsi, mutatunk még három izgalmas lehetőséget!

Joico Blonde Life Brightening Veil UV & Thermal Defense Multi-Tasker hajspray UV-védelemmel

Bumble & Bumble’s Dry Oil Finishing hidratáló és napvédő spray

Wella Professionals napvédő spray normál hajra

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Mitől lesz luxus egy arckrém? arcápolás

Mitől lesz luxus egy arckrém?