Így kombináld az ajándék táskánkat!

2019. július 16.
Már nagyjában folyik a műanyagmentes július. Hogy megkönnyítsük a zöldülők dolgát, ebben a hónapban a Marie Claire-hez kétfajta menő táskát csomagoltunk, most pedig megmutatjuk, hogy kombinálhatjuk őket más darabokkal!

Ezek a táskák nem csak környezettudatosak, de tökéletes kiegészítői is lehetnek a basic összeállításainknak. Persze nem csak bevásárlásra termettek ezek a vidám táskák: tópartra, tengerpartra, strandra is tökéletesnek bizonyulnak, hiszen így nem a retikülünk fog felforrósodni a napsütésben. Arról már nem is beszélve, hogy mivel nem egy merev darabról beszélünk, így rettentő sok minden elférhet benne törölközőn át, kulacson keresztül, a parton elfogyasztani kívánt gyümölcsig.

Az ilyen darabok unisexnek számítanak, kortól és nemtől függetlenül hordhatjuk őket. Az első darabbal valamivel könnyebb dolgunk van, hiszen nagyobb területen helyezkedik el a fehér, mint semleges szín, több lehetőséget adva a ruhadarabok kombinálást illetően. De azért a színeset sem bonyolult kombinálni, mivel a nyár bőven megengedi, hogy egy vagy két színnél többet is viseljünk magunkon. Mutatjuk mi hogyan képzeljük el ezeket az outfiteket, amiből természetesen ér inspirálódni!

FEHÉR MAXI TÁSKA


Ruha Zara 9995 Ft, Papucs Vagabond/Ecipo 23 990 Ft, Napszemüveg Stradivarius 2995 Ft

Overál Zara 5995 Ft, Szandál Reserved 2995 Ft, Hajpánt szett H&M 2995 Ft

 

SÁRGA MAXI TÁSKA

Nadrág Zara 3995 Ft, Felső H&M 7995 Ft, Szandál Pull&Bear 8995 Ft

Ruha Pull&Bear 8995 Ft, Hajpánt Pull&Bear 1995 Ft, Szandál H&M 2690 Ft

 

Keresd az augusztusi Marie Claire-t!