Középpontban a citycruiser, avagy gúnynevén: a banyatank

2019. július 11.
Marika néni, aki már évekkel ezelőtt beruházott egy ilyen rendkívül praktikus darabra, tudta, hogy egyrészt minden egyes napját megkönnyíti, másrészt szuper menő lehet egy saját személyiségét tükröző darabbal. Bizony, egy bevásárlókocsi – hogy a divatot diktálók is komolyan vegyenek: citycruiser – is lehet outfitünk koronája.

Nem csak esztétikus, de sokkal hasznosabb is a citycruiser, mint az 50. mini retikül, amibe olykor csak egy tükröcske vagy egy mobil fér bele. Arról nem is beszélve, hogy sokkal több dolgot belehalmozhatunk bevásárláskor, piacozáskor anélkül, hogy bajt okoznánk a hátunknak, derekunknak vállunknak. Ráadásul a környezettudatosságra való törekvés egyik remek eszköze is a gurulós táska, hiszne olykor nagyon kényelmetlen a rengeteg pántos vászontáskákkal bajlódni.

Szerencsére ma már nem csak retró darabokat, de mintás, színes, formájukban izgalmas darabokat is választhatunk a piaci suhanáshoz. Válogatásunkban ezúttal szerepelnek letisztult egyszínű, egyszerű formájú darabok, melyeknek egyszerű nagyszerűsége teszi lehetővé, hogy minden összeállításunkkal jól mutasson, legyen szikrázó napsütés vagy faleveleket elsöprő szél. Persze a színes, bohókásabb darabok is ugyanannyira keresik gazdájukat. Egy ilyen meghatározó darab akár otthonunk díszévé is válhat lendületes színével vagy mozgalmas mintájával.

Ruha Weekend MaxMara 82 873 Ft, Fekete-fehér táska trend-design 29 900 Ft,
 Cipő Reserved 3995 Ft, Csatok Zara 1595 Ft

Ruha Zara 3995 Ft, Csíkos táska trend-design 23 900 Ft, Szandál H&M 3995 Ft, Hajpánt Bershka 995 Ft

Ruha Zara 5995 Ft, Cipő Stradivarius 6995 Ft, Mintás táska Rolser 11 189 Ft, Fülbevaló Bershka 1595 Ft