Puffos vállakkal fűszerezzük meg a nyári outfitünket

2019. július 17.
Messziről elkerülted eddig a puffos ujjú blúzokat, mert azt gondoltad, csakis előnytelenül állhat rajtad? Van egy jó hírünk: ha megtaláljuk a saját testünkhöz illő puffos darabot, akkor garantáljuk, hogy nem fogjuk tudni elengedni többé.

Bár a vállnál meghagyott anyagok olykor valóban erősíthetnek bennünket, az ellenkezője is igaz. Ugyanis más irányban a testünket pont hogy keskenyebbé varázsolják a puffos ujjak. A kar felső része általában sarkalatos pont, ezek a felsők pedig tökéletesen elrejtik ezeket a pontokat. Vigyázzunk azonban az ujj hosszának kiválasztásánál, hiszen ezen nagyon sok múlik: ha rövid az adott felső ujja és sok anyag torlódik fel rajta, akkor ronthatunk optikailag a helyzeten.

Mint általában minden ruhadarabnál, a fehér szín ebben az esetben is nagyíthat. Tartsuk az arcunkhoz közel az adott felsőt még azelőtt, hogy belebújnánk, így sok öltözködést és bosszúságot meg tudunk spórolni magunknak. Ha nem is a hófehér a legjobb választás, de az archoz közeli színek legyenek  üdék és világosak, így éveket letagadhatunk a korunkból. 

De mivel viseljük ezeket a puffos darabokat? Ha nem akarunk a Farm, ahol élünk című sorozat szereplőire hasonlítani, akkor érdemes vagányabb, nem a múltból építkező trendeket illeszteni a puffos vállakhoz. Pompásan mutat akár vagány farmerral, akár mintás szűk nadrággal, de modern szabásvonalú szoknyákkal kombinálva is remek összképet kaphatunk. 

Ruha Zara 16 995 Ft, Csizma H&M 8995 Ft, Öv Stradivarius 2595 Ft, Csat Stradivarius 2595 Ft

Ruha Zara 16 995 Ft, Papucs Topshop £65.00, Övtáska Reserved 3495 Ft, Fülbevaló H&M 1995 Ft

Puffos blúz Zara 8995 Ft, Farmer H&M 1995 Ft, Táska Nini Molnar 40 445 Ft, Hajpánt Pull&Bear 1995 Ft