Itt az ideje megbarátkoznunk a maxiszoknyával

2019. július 18.
Korábban javasoltuk a bő palazzo nadrágokat azoknak, akik nem szeretik közszemlére tenni lábaikat, viszont nem csupán ezek a lenge fazonok merülnek fel, ha a rövidnadrágok kiváltására keresünk opciókat! Egy fokkal talán még kényelmesebb viselet lehet a maxi szoknya, de viselési módja nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik.

Sokkal több lehetőség lakozik benne, mint gondolnánk: a romantikus, virágos csodákat párosíthatjuk szintén romantikus, stílusban megegyező felsőkkel, de ellensúlyozhatjuk drámaiságát pólókkal, trikókkal is.  

Az elasztikus maxik előnye szintén a praktikusság, a kulcs az egyszerűségükben rejlik. Nem csupán kényelmes viselet, de ápol és eltakar, kiemeli idomainkat és nyújtja az alkatunkat, ha megfelelően kombináljuk. Érdemes az elasztikus szoknyákat bővebb felsőkkel kombinálni azoknak, akik pocakban erősebbek – így azt a hatást érhetjük el, mintha maxiruhát viselnénk, csak sokkal több lehetőségünk van a kombinálásra.

De nem csupán így tűntethetjük el a felesleget, hanem a fodros fazonokkal is. Arra azért érdemes figyelni, hogy ne essünk túlzásba az anyagok mennyiségét illetően, nehogy az ellenkezőjét érjük el, nagyítsuk az elrejteni kívánt részeinket.

Ahogy más ruhadarab esetében, a maxiknál is érdemes a színekkel játszani. A sötét darabok slankítanak, de a megfelelő anyagú, fazonú darab esetében a színek kavalkádja is remek megjelenést eredményez. Színes kulcsdarabok beillesztésénél vegyük figyelembe, hogy basic darabokkal való kombinálás a kulcs, akkor nem ronthatjuk el az összképet.

12 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest