Nyáron sem tudjuk mindig elengedni az all black szetteket

2019. július 19.
Tudjuk jól, hogy a fekete szín szerelmeseit a nyári napsugarak sem tántoríthatják el kedvencüktől... Hiszen nem csak a komorság, lehangoltság juthat eszünkbe erről a színről - a professzionalitás, az elegancia megtestesítői is lehetnek az all black szettek.

Gondoljuk csak bele, mennyi divatban jártas szakember viseli ezt a színt végtelen mennyiségben, annak ellenére is, hogy ők többnyire a szivárvány összes színét felhasználó költeményeket terveznek. Na és persze ott vannak a már jól ismert, jótékony alakformáló hatásai ennek a sötét árnyalatnak. 

A feketéről köztudott, hogy remekül slankít: szinte a vadászó párduc kecsességét érezhetjük magunkban, mikor egy tetőtől talpig feketéből álló outfitet viselünk. Most pedig megmutatjuk, milyen lehetőségek rejlenek a nyári fekete szettekben, valamint bebizonyítjuk, hogy a hőség ellenére is kényelmes viselet lehet egy-egy all black ruha. Ha az ilyen összeállításokat viselő emberek néha megkívánnák a színeket vagy csak a fekete kombinációkat dobnák fel egy-két élénk árnyalattal, akkor lényegében minden kiegészítő a szolgálatukba állhat. Például vibráló övvel törhetjük meg az egybefüggő összeállítást, színes fülbevalóval vonzhatjuk a tekintetet az arcra, mozgalmas nyaklánccal dobhatják fel az egyszerű, de nagyszerű szettjeinket.

Emellett ott vannak a mintás táskák és cipők is, amelyek szintén tökéletesítik a megjelenést. Természetesen az egyszerű fazonú lábbelik és semleges színű darabok csak erősítik az eleganciát, ezért a fekete szettekhez ajánljuk a csontszínű, homokszínű árnyalatokat is, ha a professzionalitás érzetét keltő szettre vágynánk. 

13 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest