A legelső nő előtt tiszteleg az új divatmárka

2019. július 22.
A bibliai ősanya inspirálta az egyik legújabb márkát és annak darabjait.

Éva az első nő, az élet forrása. A Biblia Teremtéstörténetében ő az, aki a kígyó csábítására megízlelte a tiltott gyümölcsöt. A MOTHER OF ALL márkát ő inspirálta: egy merész nő, aki nőies, és olyan darabokat visel, amelyek bátorítják.

A tel-avivi MOTHER OF ALL egy vadonatúj márka, amely kifejezetten estélyi darabokat kínál. A brand mögött pedig nem más, mint a feltűnő táskáiról is híres Golan Taub és Noa Pasternak áll – a márka idén indult hódító útjára, mi pedig máris imádjuk! A debütáló kollekciójukban csupa időtlenséget sugárzó darab kapott helyett, miközben a kényelem és az elegancia kéz a kézben járnak a ruhák esetében. Éva alakja, a márka fő ihletforrása pedig nőies, erős, szexi és nem fél attól, hogy beleharapjon a tiltott gyümölcsbe.

A márka kínálata főként testet kiemelő és a nőiességet ünneplő ruhákból áll, amelyet topok, szoknyák és nadrágok egészítenek ki és a levél, mint motívum is helyet kap, utalva Éva szimbolikus „öltözékére”. Lebbenő selymekhez, szaténhoz és sifonhoz nyúlt a tervező. A darabok egytől-egyig a ruhatárunk olyan alapját képezik, amelyet – legyen bármilyen kedvünk – csak felöltünk, és máris istennőnek érezzük magunkat. Mert azok is vagyunk.

Kattints a galériára a MOTHER OF ALL darabjaiért!

25 fotó megtekintése

fotó: Rotem Lebel