Tornacipő, te csodás!

2019. augusztus 09.
Kicsit elfeledtünk a tornacipőket mióta betörtek a piacra a sneakerek, retró lábbelik. Ezért készítettünk egy kis inspirációt, hogy az otthon lapuló surranók se sírjanak az elhanyagoltság miatt, hiszen a legromantikusabb ruha és a legvagányabb sort megkoronázása lehet egy klasszikus tornacipő!

Nem pusztán simulékonysága hiányzott nekünk, de a kényelme is a tornacipőknek. Vakációk idején például azért rendkívül hálás darab, mert nagyon kevés helyet foglal a bőröndben. Kombinálhatjuk hosszú, rövid nadrággal, vagy farmerrel, elegánsabb palazzo nadrággal. De vigyázzunk azért a szabással, mert ha teltebb a vádlink és rövidek a virgácsaink, akkor a hosszabb verzió még jobban megrövidítheti a lábunkat.

Érdemes szín választásánál fejben átfutnunk a gardróbunk darabjait, mely az, amelyiket ki tudjuk igazán használni, legtöbb ruhadarabbal tudjuk kombinálni. Ha megtetszik nekünk egy fehér vászon a fotókat csodálva akkor gondoljuk át, hogy az élethelyzetek, amelyekbe naponta keveredünk kedvezőek-e ahhoz, hogy egy fehér csodára ruházzunk be. Persze, azt mondják egy tornacipő akkor igazi tornacipő, ha már koszos…

11 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest