Esőbiztos, de csinos fesztiválszettek

2019. augusztus 07.
Sokszor nehezen állítjuk össze a fesztiválozásra szánt szetteinket, hiszen nem akarunk hatalmas csomagokkal bajlódni, de szeretnénk stílusosan szórakozni –akármilyen viszontagságos időjárásnak is legyünk kitéve.

Igen, sajnos előfordulhat, hogy a várva várt koncertet eső mossa, ami egy melegebb nyári estén, akár felüdülés is lehet, így nem feltétlenül muszáj kihagynunk az eseményt. Az viszont biztos, hogy egy ilyen esetben nem elég egy ruhácska. Kihúzhatjuk az esernyőt a használható eszközök listájáról, hiszen egy ekkora tömegben, nem csak saját testi épségünkért vagyunk felőlesek, hanem a körülöttünk lévő emberek épségéért is. Azaz marad a jól bevált esőkabát és a vízlepergető dzseki.

Elsőre azt hihetjük, hogy ezzel vége a jól megkomponált, trendi szetteknek. Tévedés! Így tehetjük csak igazán különlegessé, ha már a helyzet megköveteli a praktikus ruhadarabok viselését. Szerencsére simulékony darabokról van szó, így jól párosíható szoknyával, nadrággal, ruhával, overállal egyaránt az esőbiztos kabátjainkat. Attól sem kell tartanunk, ha már a birtokunkban lévő darab kissé sportos, voltaképpen napjaink trendjéhez mérten állíthatjuk, hogy nincsen határ a stílusok keverése tekintetében! Bátran felvehetünk egy romantikus ruhácskával egy sportosabb darabot, ezzel átlendítve vagányságba a kislányos bájt.

Kabát Helly Hansen 49 990 Ft, Ruha Zara 9995 Ft, Hajpánt H&M 990 Ft, Cipő H&M 9495 Ft

Esőkabát H&M 9995 Ft, Szoknya Zara 6995 Ft, Crop top Zara 5595 Ft, Csizma Reserved 12 995 Ft

Dzseki Topshop £75.00, Overál Zara 13 995 Ft, Edzőcipő H&M 6995 Ft, Halászsapka Topshop £14.00